Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul își face drumuri expres și variante ocolitoare

Prioritatea principală a Maramureșului trebuie să fie conectarea județului la rețelele de autostrăzi, lucrările urmând a fi alimentare din fonduri europene, arată Marcel Boloș, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV).

Conducerea județului s-a întâlnit cu reprezentanții ADRNV pentru a discuta principalele proiecte de dezvoltare a județului care pot fi finanțate din fonduri europene. “Am avut discuții în vederea creșterii ratei de absorbție a fondurilor UE necesare pentru implementarea proiectelor de dezvoltare în Maramureș.

Avem proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii, ce înseamnă construirea de drumuri expres, reabilitarea drumurilor județene, realizarea rutelor ocolitoare a municipiilor Baia Mare și Sighetu Marmației, pentru a facilita circulația și a oferi cetățenilor siguranță rutieră”, a spus Ionel Bogdan, președinte Consiliului Județean.

“Prioritatea principală trebuie să fie conectarea Maramureșului la rețelele de autostrăzi. Drumurile expres și variantele ocolitoare a municipiilor sunt necesare pentru dezvoltarea județului. Proiectele de dezvoltare a infrastructurii în județul Maramureș vor fi finanțate din fonduri europene”, susține Boloș

Îmbunătățirea sectorului medical din Maramureș a fost de asemenea pe agenda întâlnirii deoarece unitățile spitalicești din județ au nevoie de lucrări de reabilitare și dotări noi în ceea ce privește aparatura. Investițiile se vor duce către Spitalul Județean, Policlinica nr. 1 din Baia Mare, spitalele din Sighetu Marmației și Borșa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul rural de lactate Bonas se listează pe piața de capital

Articolul următor
AROBS Transilvania Software (Cluj) și Teraplast (Bistrița-Năsăud) sunt singurele societăți din regiune listate la bursă care au apelat, prin intermediul eVOTE, la adunările generale ale acționarilor (AGA) derulate în sistem virtual.

IT-iștii clujeni de la BVB, “cumpărături” de 10 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share