Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Blue Air va introduce 15 noi destinații de la Cluj-Napoca

Compania low-cost Blue Air va începe operarea a 15 rute noi ale sale, în orarul de vară, care vor conecta Clujul cu mai multe oraşe europene.

Noile destinaţii ale Blue Air sunt Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanța, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma şi Stuttgart. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiune, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinaţii europene de interes major, atât pentru segmentul de leisure, cât şi pentru business, consideră conducerea Blue Air.

Comisia Europeană a aprobat o garanție românească pentru împrumuturi menită să despăgubească Blue Air cu până la 62 de milioane de lei pentru daunele suferite ca urmare a pandemiei de coronavirus, în temeiul normelor europene privind ajutoarele de stat.

Banii vor fi folosiți pentru a-și acoperi nevoile urgente și imediate de lichidități. CE a decis, de asemenea, ca TAROM să beneficieze de despăgubiri de 19 milioane de euro. Pe aerogara din Cluj-Napoca mai operează zboruri de linie companiile Wizz Air, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pensiunea Rose Hip Hill – Blessings and goodwill

Articolul următor

Au avansat lucrările la bazinele de înot didactice din Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share