Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HELLA deschide un nou centru de dezvoltare în România

HELLA, producător de talie internațională în domeniul automotive, își extinde mai departe activitățile în domeniile software și electronică. Cel mai recent exemplu este noul centru de dezvoltare și testare deschis în Craiova. Este un pas către o nouă etapă de expansiune pentru grupul german. HELLA Technical Center Craiova are, în acest moment, aproximativ 350 de angajați. Activitatea sa se axează, în principal, pe dezvoltarea unităților de control și de software. Aceste competențe se vor perfecționa în viitor și vor fi suplimentate cu altele. În acest scop, HELLA va crea aproape 250 de noi locuri de muncă în Craiova în următorii ani.

Consultați lista joburilor disponibile în HELLA Craiova!

Cu ocazia deschiderii noii locații, Björn Twiehaus, responsabil de divizia de Electronică în cadrul echipei de management a HELLA, spune: ”Sistemele software sofisticate și cele electronice din domeniul automotive sunt indispensabile în zona mobilității actuale deja. Acestea vor continua să se impună din ce în ce mai mult în viitor și, cu siguranță, se vor transforma în factori decisivi. În acest context, ne bucurăm de deschiderea noului nostru centru tehnologic din Craiova. Cu acest pas, consolidăm rolul locației din Craiova în cadrul rețelei globale a HELLA și, în același timp, ne extindem resursele de dezvoltare”.

”Cu noul sediu, creăm premisele pentru a deservi și mai bine cererea tot mai mare pentru soluții de software și electronice inovatoare și să ne continuăm parcursul de creștere”, spune Nicolae Neagu, directorul HELLA Technical Center Craiova. ”Cel mai important lucru este că acum avem la dispoziție un mediu de lucru modern și plin de inspirație pentru a motiva mai mulți specialiști să se alăture echipei HELLA și, împreună, să construim soluții pentru viitorul mobilității”.

Cu o suprafață totală de peste 6400 de metri pătrați, noul sediu din incinta Electroputere Parc din Craiova oferă un spațiu aproape dublu față de vechea locație. Pe lângă mediul atractiv cu un concept de tip open office și 12 săli de ședințe, noua clădire are de asemenea un laborator modern de testare și o parcare subterană pentru autovehicule de test.

Urmăriți turul virtual al noului sediu HELLA Technical Center Craiova, joi, 11 martie, de la ora 13.00, pe pagina de Facebook HELLA România.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Facultățile din Cluj intră în parteneriat cu Bio Nera Plant

Articolul următor

Transilvania Business. Arc peste timp, 10 ani în 100 de ediții  

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share