Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adrian Sâmbotin – noul director COMERCIAL NAȚIONAL al ADAMA România

Ca urmare a schimbărilor din managementul Adama Agricultural Solutions, Gabriela Vila conduce operațiunile din România și Moldova din rolul de Director General, iar Adrian Sâmbotin preia responsabilitățile comerciale.

Adrian Sâmbotin și-a asumat rolul de Director Comercial Național începând cu 5 martie 2021, după ce a ocupat în trecut poziția de Director Comercial Regional Vest și Centru. Cu o carieră de 14 ani petrecuți în zona comercială și de marketing în cadrul unor companii importante din piață, Adrian vine cu experiența ultimilor 4 ani petrecuți în cadrul companiei, unde a avut o contribuție esențială la dezvoltarea business-ului și adoptarea rapidă al noului portofoliu de produse Adama.

‘’Am acceptat această provocare profesională cu entuziasm și cu certitudinea că voi putea să conduc departamentul comercial ADAMA România spre un nou nivel de performanță. Mă bazez pe o echipă foarte bună, pe relațiile comerciale excelente cu partenerii noștri și având în vedere serviciile foarte bune oferite de compania noastră, privesc cu optimism spre implementarea strategiilor de îmbunătățire al portofoliului de produse, de creștere a cotei de piață și al parteneriatului cu distribuitorii si fermierii ’’, a declarat Adrian.

Experiența în domeniu și abilitățile sale sunt esențiale pentru noile prerogative în structura ADAMA. Printre acestea, se disting excelența în zona comercială, dezvoltarea de noi proiecte și a echipei – cea mai importantă legătură cu partenerii noștri.

***

ADAMA Agricultural Solutions este una din companiile de top din lume din industria de protecția plantelor. Depunem eforturi pentru a crea soluții simple pentru agricultură – oferind fermierilor produse și servicii efective pentru a le simplifica activitatea și a-i ajuta să se dezvolte. Cu un portofoliu diversificat de produse de înaltă calitate, echipa Adama formată din peste 7.000 de angajați ajunge la fermierii din peste 100 de țări, furnizând soluții pentru controlul buruienilor, dăunătorilor și bolilor și pentru creșterea recoltelor. Pentru mai multe informații vizitați www.adama.com.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumul Expres A3 – Tureni, la faza soluțiilor de proiectare

Articolul următor

Explan și Best Consulting verifică fezabilitatea Autostrăzii Nordului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share