Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Explan și Best Consulting verifică fezabilitatea Autostrăzii Nordului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat câștigătorii studiilor de fezabilitate pentru viitorul drum de mare viteză Baia Mare – Suceava.  

Aceasta a semnat contractele având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate (SF) pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Suceava astfel: lotul 2, Bistrița – Vatra Dornei și lotul 3, Vatra Dornei – Suceava. Ofertantul declarat drept câștigător pentru lotul 2, Bistrița – Vatra Dornei, este Explan, valoarea contractului fiind de 15,7 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată (TVA).

Studiul pentru lotul 3, Vatra Dornei – Suceava, va fi elaborat de asocierea Best Consulting & Design – Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial, valoarea contractului fiind de 14,4 milioane de lei, fără TVA. Sursa de finanțare o constituie fondurile europene nerambursabile. Durata de realizare a serviciilor de proiectare este de 18 luni de la data de începere a fiecărui contract.

Prestatorii trebuie să asigure elaborarea SF, ținând cont de norme, normative, standarde, legi; întocmirea documentației și asistența acordată CNAIR pentru depunerea și susținerea aplicației de finanțare; pregătirea documentației de atribuire a contractului de proiectare și execuție lucrări și asistența tehnică în perioada derulării procedurilor de achiziție publică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Adrian Sâmbotin - noul director COMERCIAL NAȚIONAL al ADAMA România

Articolul următor

Leasingul auto al Băncii Transilvania, mutat în Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share