Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leasingul auto al Băncii Transilvania, mutat în Moldova

Compania de servicii de mobilitate Autonom Services Piatra Neamț (ASPN) a finalizat absorbția BT Operational Leasing (BTOL) Cluj, fosta divizie a Băncii Transilvania.

„Integrarea ne-a accelerat dezvoltarea prin obținerea unor sinergii importante, financiare și operaționale. Chiar dacă fuziunea s-a încheiat, parteneriatul cu Banca Transilvania continuă”, a declarat Dan Ștefan, coacționar al grupului Autonom.

Conducerea ASPN vrea astfel să maximizeze realizarea economiilor de scară și să își optimizeze structura de costuri. “Fuziunea are un impact pozitiv și în creșterea expertizei oamenilor din ambele companii, prin schimbul de experiențe acumulate de ambele părți în anii de activitate”, conform conducerii ASPN

Operațiunea nu are niciun efect semnificativ asupra rezultatelor financiare ale companiei. Acțiunile BTOL au fost anulate, având în vedere că Autonom Services a deținut 100% din capitalul social al acesteia. Tranzacția se ridică la 28 de milioane de lei, conform raportului financiar al BT din 2018.

Înființat de către antreprenorii Marius și Dan Ștefan, Autonom este un furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare. Grupul operează o rețea unică de 44 de agenții cu sediul în 30 de orașe din România, Ungaria și Serbia.

Acesta este profilat pe închirieri de autoturisme pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închiriere temporară de flote auto, gestionarea flotei, asistență rutieră, spălătorie auto, închiriere de echipamente. În toate diviziile, Autonom are 500 de angajați și operează o flotă de 9.000 de mașini.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Explan și Best Consulting verifică fezabilitatea Autostrăzii Nordului

Articolul următor

Alesonor to invest EUR 100 mln in the first green suburb area in Romania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share