Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lagardère Travel Retail deschide cea mai mare cafenea sub brandul So!Coffee în Aeroportul Internațional Avram Iancu – Cluj

La începutul lunii martie, Lagardère Travel Retail a deschis o nouă cafenea So!Coffee în Aeroportul Internațional Avram Iancu – Cluj, terminalul plecări internaționale. Cu o suprafață de 85 mp, acesta este cel mai mare coffee-shop în stil american operat de Lagardère Travel Retail în aeroporturile din România. Investiția se ridică la peste 100.000 de euro și este prima deschidere a grupului pe plan local, pe zona de food service, în 2021.

Cafeneaua beneficiază de o zonă de servit masa, unde călătorii se pot bucura de un moment de relaxare și de o ofertă completă de specialități pe bază de cafea, însoțite de produse dulci gourmet sau patiserie dulce și sărată.

La acestea se adaugă o selecție cu cele mai iubite produse ambalate în cornerul 1 Minute, pentru cei care preferă să își savureze gustările la pachet. Pentru a răspunde nevoilor pasagerilor grăbiți, So!Coffee creează un spațiu fluid și relaxant, gândit pentru a oferi o cât mai bună vizibilitate asupra produselor și interacțiuni rapide și eficiente.

Odată cu această deschidere, Lagardère Travel Retail va fi prezent în zona airside a Aeroportului Internațional Avram Iancu cu brandurile sale reprezentative pe zona de travel retail (Relay), dar și cu oferta de food service, reprezentată de So!Coffee, acoperind astfel toate nevoile pasagerilor.

”Călătoriile au fost și vor redeveni o parte importantă din viața noastră – fie că vorbim de excursii, de vacanțe sau de călătorii în interes de afaceri. În Lagardère Travel Retail ne dorim să fim o parte integrantă din drumul clienților noștri, oferindu-le un moment de confort și toate produsele esențiale de care au nevoie. Acest nou proiect ne oferă motive de mândrie. Odată cu deschiderea So!Coffee, Lagardère Travel Retail își consolidează parteneriatul cu Aeroportul Internațional Avram Iancu, acoperind întreaga gamă de nevoi de retail și alimentație publică ale pasagerilor ce călătoresc către destinații internaționale din al doilea aeroport al ţării. Astfel, ne continuăm implicarea în mediile de călătorie chiar și în această perioadă plină de provocări pentru industrie, ca o confirmare a angajamentului Lagardère Travel Retail față de clienți și față de partenerii noștri”, afirmă Cristian Costache, Head of Real Estate Lagardère Travel Retail (România)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TB 100: Elis Pavaje aduce confortul în curți și spații publice

Articolul următor

Ce abilități te ajută să te angajezi în 2021?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share