Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Traficul greu, eliminat la Turda. Apare centura de ocolire

Consiliul Județean (CJ) Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea obținerii avizelor pentru proiectul de construire a viitorului drumul de conexiune din zona Turda.

Investiția urmărește realizarea unei căi de comunicații rapide, care să degreveze traficul greu de pe teritoriul municipiului Turda, conform Ziarul 21. Sectorul de drum propus, între Turda și Mărtinești, va avea 5,3 km și cuprinde două benzi de circulație pe sens.

Costul estimat al investiției gestionate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere este de 55 de milioane de euro, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Drumul Expres pentru realizarea conexiunii A3 cu Drumul Național 1 – zona Mărtinești este un proiect prioritar în strategia de dezvoltare rutieră a Ministerului Transporturilor, având scopul de a degreva traficul din Turda și reducerea distanței dintre Cluj-Napoca și A3, respectiv A10.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MARVICON expediții și transporturi: constant, pe drumul cel bun!

Articolul următor

Mitiska REIM secures €123 mil. from Erste Bank for retail parks

Citește și:
Administrația județeană din Cluj a operaționalizat o funcție nouă în aplicația Ghișeul Unic: cea de notificare a cetățenilor cu privire la o anumită zonă de interes vizată.
Citeste mai mult

Ghișeul Unic va trimite notificări la Cluj

O facilitate nouă a devenit disponibilă în aplicația concepută de forul județean. Administrația județeană din Cluj a operaționalizat…
Citeste mai mult

O nouă pistă de pumptrack la Oradea

O nouă pistă pumptrack pentru biciclete, skateboard-uri, role şi trotinete, a fost recepționată zilele trecute. Este a doua…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share