Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delgaz Grid va înlocui rețeaua de alimentare cu gaze naturale din Arad pe o lungime de 32 de kilometri

Compania de distribuție a gazelor naturale Delgaz Grid a anunțat că în acest an va înlocui conductele de alimentare din Arad pe o lungime de 32 de kilometri, valoarea investiției depășind 12 milioane de lei. Sistemul de distribuție a gazelor naturale din municipiul Arad fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de cca 4 kilometri.

Totodată, s-au realizat și lucrări de protecție catodică a conductelor pe o lungime de 5 kilometri în localitatea Vladimirescu, jud. Arad. Tot anul trecut, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județ a fost extins cu peste 6 kilometri.

Tot în cadrul programului investițional, compania a achiziționat mai multe autolaboratoare. Unul dintre cele 8 autolaboratoare achiziționate de companie pentru detectarea eventualelor scurgeri de gaze naturale a ajuns în dotarea echipelor care gestionează rețeaua din județul Arad.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an. În municipiul Arad sunt prevăzute a fi finalizate patru proiecte de investiții care constau în înlocuirea rețelei de gaz pe o lungime de 32 kilometri, valoarea investițiilor depășind 12 milioane de lei.

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Tenaris pregătește modernizarea producției din România

Articolul următor

Tinerii din Transilvania, instruiți să facă ecoturism de Fundația Noi Orizonturi

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
9
Share