Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tenaris pregătește modernizarea producției din România

Producătorul de țevi a început să facă angajări de specialiști în paralel cu pregătirea de la distanță a “noului val” de angajați.

Recrutările vizează acum posturile de operator la fabrica din Zalău și de inginer junior la oțelăria din Călărași. Cei selectați pentru ultimul post vor intra în Global Trainee Program (GTP), destinat absolvenților care vor să înceapă o carieră în inginerie. Acesta oferă dezvoltare profesională și experiență de viață reală, în cadrul unei liderului global din industria țevilor.

Timp de doi ani, tinerii au oportunitatea de a lucra în două departamente diferite ale companiei, cu acces la traininguri de specialitate. În același timp, grupul realizează o sedie de training-uri online despre tehnologiile implicate în procesul de fabricare a țevilor laminate, complexitatea rolului unui inginer în procesul de producție, diferențierea față de concurență a companiilor de top.

Tenaris a obținut recent declarația de mediu pentru țevile destinate aplicațiilor din sectorul energetic, produse și în fabrica din Zalău. Acum Tenaris deține declarații similare și pentru țevi pentru recipientele de stocare a fluidelor, conducte și țevi structurale pentru aplicații onshore și offshore.

Producătorul de ţevi industriale, parte a grupului internaţional Tenaris, controlat de familia italiană Rocca, a realizat în 2019 afaceri de 505 milioane de euro. Societatea exportă 80% din producţie, principalii său clienţi fiind OMV Petrom, Exxon Mobile, Chevron, Autoliv.

Fabrica de la Zalău are o capacitate anuală de 250.000 tone oţel şi produce pentru industria energetică şi automotive. TenarisSilcotub e cel mai important producător de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici din țară, cu sedii în Zalău, Bucureşti, Câmpina, Călăraşi, Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maviprod, parteneriat cu FG Wilson

Articolul următor

Delgaz Grid va înlocui rețeaua de alimentare cu gaze naturale din Arad pe o lungime de 32 de kilometri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share