Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maviprod, parteneriat cu FG Wilson

Reprezentanții companiei mureșene Maviprod au anunțat încheierea unui nou parteneriat începând din această lună. Astfel, din martie, Maviprod este noul distribuitor oficial FG Wilson în România. 
“Această nouă colaborare vine ca și o recunoaștere a rezultatelor bune avute în Ungaria, unde Maviprod KFT reprezintă FG Wilson încă din 2009. Oferta noastră cuprinde o gama largă de grupuri electrogene FG Wilson cu motorizări Perkins, pe o plajă de puteri de la 10 la 2500kVA”, au arătat oficialii Maviprod.
MAVIPROD a fost fondată în 1993 din capital integral privat, de către familia Oltean, specificul de bază al societății fiind comercializarea pieselor de schimb pentru utilajele agricole și forestiere.
Începând cu 1998 MAVIPROD devine acționar majoritar al SC IRUM SA, producător de utilaje forestiere TAF, precum și alte utilaje pentru exploatarea și prelucrarea lemnului, precum și de utilaje agricole.

Pentru a deservi mai bine nevoile clienţilor din întreaga ţară compania s-a extins în mai multe zone ale țării prin înființarea unei rețele naționale de distribuție cu peste 15 locații de desfacere, servicii de asistență tehnică disponibilă 24/7 pentru utilaje agricole și forestiere, precum și puncte de lucru în Ungaria și Republica Moldova.

Depozitele societății au un stoc de peste 30.000 de repere, cum ar fi piese de schimb, accesorii și componente pentru utilaje forestiere și agricole, articole pentru casă și grădină, prin colaborarea cu peste 200 de furnizori de top din domeniu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Casele-bijuterie din Maramureș, incluse într-un circuit turistic național

Articolul următor

Tenaris pregătește modernizarea producției din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share