Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wallberg livrează primul turn rezidențial din XCityTowers

Wallberg a finalizat primul turn din proiectul XCity Towers dezvoltat în zona de nord a Timișoarei. Apartamentele au fost vândute integral. Tower One are un regim de înălțime de 15 etaje și este, în acest moment, cea mai înaltă clădire rezidențială dată în folosință în regiunea de vest a țării. De asemenea, lucrările avansează în ritm accelerat la cel de-al doilea turn rezidențial, cu un regim de înălțime de 16 etaje, din ansamblul XCity Towers.

Odată cu darea în folosință a clădirii, Wallberg livrează o suprafață de 600 mp de spații comerciale, suprafață contractată în cea mai mare măsură. În Tower One vor funcționa încă de la început un cabinet medical și un magazin de produse de panificație, urmând să se adauge și alte servicii. De asemenea, au fost finalizate 165 de locuri de parcare, dintre care 61 în subteran destinate rezidenților și vizitatorilor. Parcul care deservește ansamblul va avea o suprafață de 5.000 mp, iar amenajările vor începe în această primăvară.

Alte 148 de unități sunt în construcție în Tower Two, clădire cu un regim de înălțime de 16 etaje, parte din ansamblul rezidenția XCity Towers, care va cuprinde și o suprafață office de 700 mp. Wallberg intenționează să finalizeze al doilea turn din proiect în cursul anului viitor. Lucrările la partea de structură au ajuns la etajul 5 și au demarat și lucrările de zidărie.

“Numărul apartamentelor pe care le construim la Timișoara urcă astfel la peste 280 de unități, la care se adaugă cele peste 300 de locuri de parcare, dar și o suprafață generoasă destinată spațiilor comerciale și o componentă office. Ritmul contractărilor se menține susținut în continuare, în Tower Two, de exemplu, au fost rezervate peste 50% din unități”, adaugă Alina Ciocoiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 1,2 milioane puieţi forestieri din 18 specii diferite vor fi plantați în Bihor

Articolul următor

Patru oferte pentru construirea porțiunii de autostradă Suplacu de Barcău - Chiribiș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share