Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

15 shopping corners Decathlon vor fi deschise în hipermarketurile Auchan în acest an

Auchan și Decathlon demarează un parteneriat prin care o gamă de echipamente și articole sportive din Decathlon vor fi integrate în oferta hipermarketurilor Auchan din țară, în zone special dedicate în raionul de produse sportive. Colaborarea debutează luna aceasta cu o etapă pilot în hipermarketul Auchan Drumul Taberei.

 

Potrivit celor două companii, mini shop-ul Decathlon din Auchan Drumul Taberei se bucură deja de succes în rândul clienților, rezultatele din primele 3 zile de la lansare arătând o creștere de 70% a numărului de clienți pe categoria de articole sportive, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Suntem mândri de această colaborare, având în vedere că partenerul nostru, Decathlon, este un lider pe piața de articole sportive. În plus, una dintre misiunile noastre este încurajarea unui stil de viață activ prin sport iar pentru a sublinia și mai mult acest angajament, considerăm necesar să lărgim gama de articole sportive din Auchan cu echipamente de calitate, atât pentru amatori, cât și profesioniști, asigurând clienților noștri în continuare cel mai bun raport calitate-preț”,  a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Inițiată și în Franța, Polonia și Ucraina, această colaborare marchează începutul unui proiect fără precedent în industria locală de retail, clienții având astfel oportunitatea de a-și face cumpărăturile zilnice dintr-un singur loc care le oferă atât o gamă alimentară variată, cât și acces la o ofertă sportivă tehnică și accesibilă.

„Misiunea noastră este de a face, în mod sustenabil, sportul accesibil pentru cât mai mulți români. Astfel, toată echipa Decathlon România lucrează împreună și inovează pentru a găsi noi metode de a fi alături de orice pasionat de sport, pentru a-i oferi produse la cel mai bun raport calitate-preț. Parteneriatul cu Auchan este un astfel de exemplu, fiind o soluție prin care putem fi mai aproape de clienții ce nu pot ajunge în magazinele noastre din considerente de timp sau distanță. Le mulțumim colegilor de la Auchan pentru primirea călduroasă și pentru că ne-au permis să aducem o bucățică din universul Decathlon în magazinul lor. Am fost impresionați de entuziasmul cu care am fost întâmpinați încă din prima săptămână de către clienții magazinului Auchan Drumul Taberei și sperăm să fie un indicator timpuriu al viitorului succes al acestui proiect.” a declarat Cezar Nicolaescu, Director Marketing Decathlon România.

Proiectul pilot din Auchan Drumul Taberei va fi testat în următoarele trei luni, în funcție de rezultate urmând ca acesta să fie dezvoltat la nivel național. Planurile de extindere ale parteneriatului vizează integrarea ofertei Decathlon în 15 magazine Auchan până la finalul acestui an.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Contracte noi pentru 67 km din Autostrada Brașov - Borș

Articolul următor

Mai întâi a fost ideea, apoi - pasiunea: Berărie artizanală deschisă în pandemie în Avrig

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share