Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Andrei Jerca, noul Managing Director Element Industrial

Element Industrial anunță numirea lui Andrei Jerca în funcția de Managing Director al companiei.

Un profesionist cu o experiență de 14 ani în industria imobiliară, Andrei a lucrat pentru companii precum Europolis, CA IMMO, P3 sau CBRE, fiind implicat de-a lungul carierei atât in administrarea unui portofoliu de 300.000 mp de spații logistice, cât și în dezvoltarea unor serii de proiecte logistice și industriale, ce însumează 200.000 mp.

”Am acceptat provocarea de a conduce dezvoltarea Element Industrial, continuând expansiunea începută în zona Buftea- Chitila, precum și în alte orașe cheie din România. Pandemia a creat noi oportunități pe piața logistică, în contextul accelerării digitalizării și a creșterii pieței de e-commerce. Prin diversitatea de produse din portofoliul Element Industrial ne propunem să fim un partener flexibil pentru chiriașii de spații logistice din România”, a declarat Andrei Jerca. 

Element Industrial are în dezvoltare un hub logistic în zona Buftea-Chitila, unde a livrat un parc de 50.000 mp, iar de curând a demarat o investiție de 37 de milioane de EUR într-un nou parc de 72.000 mp. Totodată, compania a achiziționat o serie de terenuri în mai multe zone cheie din țară, unde intenționează să dezvolte parcuri logistice de clasă A: Brăila, Craiova, Pitești sau Ploiești fiind doar câteva exemple.

Compania este unul dintre cei mai tineri jucători pe piața spațiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Craiova, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress în orașe precum București, Pitești sau Constanța.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitarii clujeni vor să cumpere primul hotel de lux din oraș

Articolul următor

Cel mai mare bulevard al Clujului, modernizat cu 10 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share