Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TypingDNA lansează o soluție inteligentă ce înlocuiește autentificarea în doi pași prin codurile SMS

Startup-ul românesc TypingDNA, fondat la Oradea, lansează un sistem de autentificare care înlocuiește codurile SMS 2FA cu un UX (user experience – experiența utilizatorului) mai bun, la un cost de zece ori mai mic.

Cea mai mare provocare în prezent pentru o companie de tehnologie este experiența utilizatorului pe care o are în interacțiunea cu aceasta. Fie că vorbim despre companii precum Google, Uber, Airbnb, Apple, experiența mai bună a utilizatorului a făcut întotdeauna ca soluțiile oferite de companie să aibă avantaj în fața unor soluții tradiționale.

TypingDNA, un start-up fintech românesc, a anunțat că a lansat TypingDNA Verify „o autentificare mai inteligentă, ușor de utilizat, care înlocuiește codurile SMS 2FA (two factor authentification – autentificarea în doi pași) cu un UX mai bun și la un cost de zece ori mai ieftin”.

„În majoritatea cazurilor, veți plăti de 10-20 de ori mai mult pentru o singură autentificare cu un cod SMS. Vrem să schimbăm asta pentru totdeauna. Dacă aveți o frecvență mare de utilizare prin intermediul autentificărilor, costurile dvs. se vor reduce mult mai mult – doar 0,01 USD pe utilizator activ / lună”, potrivit companiei, citată de nocash.ro.

„Suntem cu toții de acord cu faptul că codurile SMS sunt enervante. Dar experții ne spun că este cea mai bună metodă care nu necesită instalarea unei aplicații sau înregistrarea. Cu toate acestea, există o mare diferență în utilizarea brutală de o sută de ori pe an pentru a autentifica o anumită persoană sau a o folosi doar o dată sau de două ori ca un instrument inteligent Root of Trust (RoT)”, explică Raul Popa, co-fondator și CEO TypingDNA.

El a precizat următoarele: „Veți continua să primiți coduri SMS chiar și după ce începeți cu TypingDNA Verify, însă acestea vor fi trimise numai atunci când utilizatorii se înscriu în sistem, dacă nu reușesc să-și verifice identitatea sau dacă ocolesc verificarea noastră. Astfel, costurile cu SMS vor fi reduse, la un procent estimat de 10% sau mai mic”.

În videoclipul de mai jos puteți urmări cum funcționează:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spire Start-ups - program de mentorat în cadrul proiectului Spire Baia Mare

Articolul următor

Addictive Brewing, bere de poveste

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share