Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Petroliștii de la MOL au deschis 14 benzinării în pandemie

Compania petrolieră MOL România Cluj a dat în funcțiune anul trecut 14 noi stații de combustibil, în ciuda restricțiilor de mobilitate.  

Carburanţii vor rămâne principala sursă de mobilitate la nivel local, pe termen lung, în ciuda popularităţii de care se bucură acum maşinile electrice, conform reprezentanților companiei.

“Vor exista multe proiecte în viitor, care vor duce la transformarea noastră dintr-un retailer de carburant într-un furnizor de mai multe servicii de mobilitate pentru clienţi. Carburantul rămâne sursa principală de mobilitate.

E adevărat, a crescut numărul de maşini electrice şi hibride şi este un segment ce va continua să se dezvolte, dar este greu să estimăm cum vor arăta lucrurile în viitor. Ne aşteptăm o revenire a cererii de carburant, tendinţă pe care o vom regăsi şi în câţiva ani“, a declarat Camelia Ene, CEO al MOL România, la ZF Power Summit.

Compania clujeană din grupul ungar MOL a realizat investiții de 200 de milioane de dolari, ajungând la 243 de benzinării, prin creştere organică. Principalii săi concurenți locali sunt OM Petrom, Rompetrol, Lukoil, Socar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prime Kapital / MAS REI si Mitiska, duel pentru cele mai multe retail parks

Articolul următor

Metroul de Cluj are certificat de urbanism

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share