Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Filatura germană din Șimleu s-a pus pe recrutat operatori

Compania germană Silvania Worsted Spinning (SWS) a declanșat procesul angajărilor la filatura de lână din Șimleu Silvaniei, după ce anul trecut a fost unul de reorganizare.

Aceasta angajează acum operatori de producție la fabrica sa din județul Sălaj, printre beneficiile oferite numărându-se tichete de și cadou, transport gratuit, bonusuri de performanță, sporuri, instruire la locul de muncă, potrivit departamentului de resurse umane.

Viitorii salariați vor trebui să facă unui program de opt ore, în trei schimburi, la mașinile de filare. “2020 a însemnat multe decizii dificile pe care organizația noastră a fost nevoită să le ia. Am început să resimțim tot mai mult efectele scăderii economiei mondiale, pe fondul creat de Covid-19.

Am fost nevoiți să ne reorganizăm intern și să fim și noi, și angajații noștri flexibili și solidari. Am apreciat înțelegerea primită de la angajați, care au acceptat noile condiții de muncă fără a fi afectată calitatea acesteia”, ne-a declarat Paladia Petrar, HR Spinning Mills – Suedwolle Group.

“2021 va fi o provocare pentru noi, având în vedere contextual actual. Un obiectiv principal va fi să putem răspunde cu promptitudine solicitărilor din partea clienților noștri. Ne propunem să facem acest lucru cu structura organizațională din prezent și cu nivelul actual al numărului de angajați.

Vom continua proiectele începute în anii anteriori cu privire la creșterea eficienței în producție, precum și proiecte de inovație de la nivelul întregului grup”, au menționat reprezentanții companiei controlate de Suedwolle Group. Afacerile anuale ale firmei cu 326 de angajați erau de 297 de milioane lei în 2019, iar activele imobilizate, de 23 de milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centru de ridicare Ikea, înființat la Cluj-Napoca

Articolul următor

Infrastructura din Banat și Transilvania, finanțată prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share