Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Campeador ridică un hotel cu self check la Cluj

Compania deținută de familia Larionesi a transformat un cămin de nefamiliști din Cluj-Napoca în aparthotel, în care accesul se poate face prin scanarea unui cod QR, fără a interacționa cu recepționerii.

Grupul bistrițean va activa, în primăvară, la Cluj-Napoca, prima unitate turistică din România în care accesul se face fără ajutorul recepționerilor, conform Profit. Daniel și Florin Larionesi, proprietarii Campeador, au realizat investiția peste drum de centrul expozițional Expo Transilvania.

„Complexul va cuprinde 110 unități disponibile pentru închiriere, împărțite între camere standard, apartamente și o zonă de birouri. Deschiderea se va face treptat, cu primele 44 de camere în primăvară, restul până în iunie. Avem o zonă de acces a oaspeților pe bază de cod QR, pentru siguranța lor.

Rezervarea se poate face online, se primește codul QR pe telefon, se scanează la recepție sau la o intrare separată, cu acces direct în cameră. Avem, totuși, și o zonă de recepție pentru a păstra interacțiunea umană“, a declarat managerul Campeador Inn, Iuliana Poka. Sistemul de control al accesului este furnizat de compania locală Calirom.

Clienții hotelului vor avea la dispoziție și un chioșc electronic pentru self check-in și self check-out. 10 camere au fost gândite ca spații pentru birouri, ce pot fi închiriate pe zi, pe lună sau pe termen lung. Grupul Campeador a dezvoltat până acum șapte ansambluri rezidențiale în cinci județe din România și în Viena, cu 1.000 de apartamente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parteneriat între Cluj și București pentru o listare la bursă

Articolul următor

Nuclearelectrica preia uzina de prelucrare a concentratului de uraniu de la Feldioara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share