Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Italienii de la Pizzarotti conectează Autostrăzile 1 și 10

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va opri circulația pe o porțiune a Autostrăzii 1 pentru lucrările pe care constructorul Impresa Pizzarotti le are în vedere la nodul Sebeș.

Aceasta a anunțat că în 25 martie se va închide circulația pe A1, între nodurile rutiere Cunța și Sebeș Vest, (Vințișoara) pentru 12 ore, între 07:00 și 19:00. Astfel, traficul va fi deviat pe Drumul Național 1 (E81) și pe DN 7 (E68). De la ora 19:00, circulaţia va fi reluată pe A1 și orice restricţie va fi ridicată.

Motivul instituirii acestei restricții este executarea unor lucrări de către antreprenorul asocierea Impresa Pizzarotti – Pomponio Construcții la nodul rutier Sebeş – conexiune autostrada Sebeș – Turda (A10) cu A1 și cu DN 1.

Aici vor fi realizate mai multe lucrări: turnarea plăcii de suprabetonare aferentă pasajului pe breteaua 3 peste A1, care face conexiunea între A10 și A1, pe sensul de mers Turda – Sibiu; instalarea de structuri metalice tip portal și a dispozitivelor electronice aferente noi pe A1; instalarea de structuri metalice tip portal și de panourile de semnalizare verticală noi.

Constructorul italian lucrează la nodurile rutiere de la Sebeș și Alba Iulia Nord ale autostrăzii dintre județele Alba și Cluj, ultimele obiective importante de pe acest segment, care trebuie finalizate până în 30 iunie.

A10 va avea 70 km și costă 420 de milioane de euro. Loturile 3 şi 4 au fost deschise circulaţiei în 2018, iar 1 și 2 au început în 2014 și trebuiau finalizate în 2019. Când se va face joncțiunea cu A1, clujenii vor putea circula pe șosele de mare viteză până la Sibiu și Deva.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul va avea un buget de 433 de milioane de euro

Articolul următor

ATP Trucks Automobile anunță primul autobuz electric românesc

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share