Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sharpminds Global, parteneriat strategic cu Contacts.com

Compania Sharpminds Global, membră a grupului FSP Global Cluj, a semnat un parteneriat strategic cu Contents, lider de piață mondial în domeniul comunicării online.

Scopul este de a asigura asistență de cea mai bună calitate și suport tehnic profesionist întregii rețele internaționale de editori colaboratori ai Contents. FSP este acționar al Contents, companie considerată de specialiști ca deschizător de drumuri și următorul ”unicorn” în domeniul marketingului digital.

Startup-ul folosește inteligența artificială pentru a analiza informațiile pentru creare de conținut multilingvistic nativ și a obținut o finanțare de șase milioane de dolari. FSP este un consorțiu internațional cu sediul central în Cluj-Napoca.

FSP Global, principala companie, este lider de piață în domeniul externalizării proceselor interne ale afacerilor care furnizează relații cu clienții și consultanță prin intermediul call center-urilor sale pentru 25 de țări.

Grupul Contents activează pe două direcții: Contents.Media exploatează propria tehnologie pentru a produce și a îmbunătăți proiectele editoriale online, iar Contents.com dezvoltă platforma digitală și o pune la dispoziția clienților în format SaaS. Cei 32 de membri ai echipei își desfășoară activitatea în orașe ca Milano, Paris, Londra, Madrid, Las Vegas.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ATP Trucks Automobile anunță primul autobuz electric românesc

Articolul următor

Innovation Park și-a închiriat majoritatea halelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share