Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Innovation Park și-a închiriat majoritatea halelor

Conducerea Cluj Innovation Park (CIP) a anunțat că va închiria ultima zonă de producție disponibilă din incinta complexului din Dealul Lomb.

Halele de producție din parcul industrial au o suprafață de 310 mp fiecare, cu un teren aferent de 1.925 mp. Construcțiile sunt dotate cu pod rulant, zonă de recepție marfă, vestiare, dușuri, toalete, iar în exterior sunt amenajate locuri de parcare. Până în 31 martie se pot depune oferte pentru ultima hală disponibilă.

Complexul din Dealul Lombului a anunțat că până în 16 iunie se pot depune oferte pentru închirierea unor ateliere și spații de birou din clădire. Aici există parcare exterioară sau subterană, acces la săli de ședință, terase și spații verzi, dar și restaurant propriu.

CIP are ca parteneri autoritățile locale, mediul academic și cel antreprenorial, fiind o societate pe acțiuni creată de Primăria Cluj-Napoca. Prin dezvoltarea CREIC și a Centrului TEAM, CIP își propune să unească forțele comunității într-un mediu interactiv și să devină un ecosistem al afacerilor din industrii creative, din domeniul IT&C, industria prelucrătoare și servicii.

CIP administrează CREIC și TEAM. Deși conceptul celor două este asemănător, au un focus diferit. CREIC propune spații dinamice, unele atipice, pentru comunități de creativi, freelanceri, pentru start-up-uri, dar și pentru corporații, cu activitate în industriile culturale și creative.

TEAM se centrează pe activitățile de microproducție din cele mai diverse domenii și oferă spații unde soluții inovative se pot dezvolta: parcele de teren, hale de microproducție, spații de birouri.

Total
33
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sharpminds Global, parteneriat strategic cu Contacts.com

Articolul următor

Un hairstylist din Cluj va face coafurile la Eurovision

Citește și:
Administrația județeană din Cluj a operaționalizat o funcție nouă în aplicația Ghișeul Unic: cea de notificare a cetățenilor cu privire la o anumită zonă de interes vizată.
Citeste mai mult

Ghișeul Unic va trimite notificări la Cluj

O facilitate nouă a devenit disponibilă în aplicația concepută de forul județean. Administrația județeană din Cluj a operaționalizat…
Citeste mai mult

O nouă pistă de pumptrack la Oradea

O nouă pistă pumptrack pentru biciclete, skateboard-uri, role şi trotinete, a fost recepționată zilele trecute. Este a doua…
Zi de Zi știri economice:
Total
33
Share