Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un hairstylist din Cluj va face coafurile la Eurovision

Ioana Todoran, hairstylist în salonul Vestige Centre Ville, a câștigat competiția Show Us Your Style, organizată de Moroccanoil, și va intra în echipa specialiștilor care vor realiza coafurile concurenților Eurovision la finala de la Rotterdam.

“Mă simt foarte norocoasă pentru că am câștigat o competiție majoră la care au aplicat nenumărați hairstyliști, mai ales că este vorba de un show fantastic, internațional, transmis în toată lumea”, a declarat Ioana Todoran. Pe locul 2 s-a clasat Anastasia Varlamova (Rusia), iar pe locul 3, Mateusz Myslek (Polonia).

Concursul a fost organizat de Moroccanoil, sponsor oficial al Eurovision Song Contest 2021. Hairstyliști din toată Europa au fost invitați să trimită un scurt video prin care să își pună în evidență talentul, creând un look glam.

Participanții au fost jurizați în funcție de creativitate și originalitate, conținutul mesajului video, tehnica de execuție și look-ul final. Todoran se va alătura echipei Moroccanoil, coordonată de Antonio Corral Calero. Moroccanoil este pionier al îngrijirii părului cu ulei infuzat de argan și își comercializează produsele în 65 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Innovation Park și-a închiriat majoritatea halelor

Articolul următor

Cinci oferte pentru proiectarea hub-ului Borhanci

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share