Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele din Ardeal sunt invitate să participe online gratuit la Târgul Canton

Târgul de import și export din China (Târgul Canton) este cel mai mare târg cu o varietate completă de expoziții, având cea mai largă distribuție a cumpărătorilor din străinătate și cea mai mare cifră de afaceri din Guangzhou, China. Peste 25.000 de expozanți și aproximativ 200.000 de cumpărători participă la acest târg organizat de două ori pe an.

Cea de-a 129 ediţie a Târgului Canton, care se va desfăşura online în perioada 15-24 aprilie 2021.

Continuarea defășurării celei de-a 129-a sesiuni online își propune să consolideze dezvoltarea socială și economică în condițiile actuale de pandemie. Târgul are în continuare rolul de platformă cu deschidere generală și va contribui la menținerea bunei funcționări a lanțurilor industriale și de aprovizionare ale comerțului internațional.

După două sesiuni reușite, târgul va optimiza și mai mult site-ul web pentru a spori serviciile sale, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a facilita tranzacția cumpărător – furnizor.

Pavilionul Național va include 16 categorii de produse în 50 de secțiuni, în timp ce Pavilionul Internațional va avea șase teme. Toate secțiunile expoziționale vor fi afișate online începând cu 15 aprilie. Afișarea expozanților și a produselor, sesiunile de tip B2B, zonele de comerț electronic transfrontalier, vor fi deschise pentru a furniza informații, mesaje instantanee, întâlniri de negociere și marketing live-streaming.

Cea de-a 129 ediție a Târgului Canton va continua să scutească expozanții și platformele de comerț electronic transfrontalier de taxe de participare pentru a ușura dificultățile întreprinderilor și pentru a le reduce costurile.

Sesiune pentru detalii

Organizatorii invită companiile interesate la o sesiune de comunicare ce are ca scop explicarea tuturor detaliilor și condițiilor de participare. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie România – China (CCIRC) în parteneriat cu Centrul de Comerț Internațional din China (CFTC) și este desfășurat online pe platforma ZOOM în 2 aprilie începând cu ora 10:00.

Participanții la eveniment sunt rugați să transmită pe adresa de e-mail: office@ccroch.ro următoarele date: numele companiei, reprezentantul companiei, Codul Unic de Înregistrare (CUI), telefon și adresă de e-mail.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE, Industrial Destinations: topul regiunilor cu spatii industriale in constructie

Articolul următor

Primul McDonald’s din Zalău, gata în septembrie. Va fi pentru mașini

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share