Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul va avea traseu Food & Bike

Orașele Baia Sprie și Tăuții Măgherăuș vor fi cuprinse într-un circuit gastronomic pe bicicletă care urmează să aducă mai mulți turiști în zona Maramureșului.

Food & Bike este un proiect ambițios care dă posibilitatea Grupurilor de Acțiune Locale să dezvolte acest concept cu finanțare europeană. Este vorba despre marcarea unor trasee de biciclete și cuprinderea punctelor gastronomice care se pot transforma într-un popas bun pentru orice iubitor de drumeții.

“Județul Maramureș are multe zone cu peisaje extraordinare, de asemenea oameni gospodari care și-au dezvoltat de-a lungul anilor preparatele delicioase. Am stat de vorbă cu primarul oraşului Tăuții Măgherăuș, Dumitru Marinescu, și cu primarul orașului Baia Sprie, Alin Bârda.

Un astfel de concept este căutat în străinătate, așa că și eu îmi doresc să sprijin astfel de proiecte ambițioase, care vor atrage un număr important de turiști în județul nostru”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Radu Trufan.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Globalworth prezintă raportul anual pentru 2020. Recorduri în pandemie.

Articolul următor

Clujenii de la EPMC vor superviza lărgirea plajelor de la Marea Neagră

Citește și:
Citeste mai mult

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share