Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorul Avril modernizează Stadionul Municipal Zalău

La Stadionul Municipal Zalău au fost demarate lucrările de reabilitare a tribunei, proiect de investiții care cuprinde decopertarea și curățarea pardoselilor din beton,  în scopul pregătirii suprafeței tribunei, și refacerea tribunei, prin hidroizolarea, etanșarea, rostuirea și sigilarea întregii suprafețe.

De asemenea, proiectul prevede inclusiv montarea de scaune noi și izolarea pereților exteriori ai tribunei cu termosistem. Executantul lucrării este antreprenorul sătmărean Avril, valoarea contractului este de 522.680 de lei, iar lucrările vor fi finalizate în luna august a acestui an.

Societatea de construcții din Negrești Oaș a reabilitat energetic cinci blocuri de locuințe din județul Sălaj în cadrul unui proiect pe fonduri europene. Recepția la obiectivul de investiții privind creșterea eficienței energetice a fost finalizată. Blocurile au fost reabilitate prin intermediul Programului Operațional Regional – axa eficiența energetică a clădirilor rezidențiale.

Principalele lucrări executate constau în izolarea termică a pereților exteriori, izolarea planșeului, schimbarea tâmplăriei de lemn cu termopan, închiderea balcoanelor cu geamuri termopan. Valoarea lucrărilor executate de Avril se ridică la 2,4 milioane de lei.

Avril a înlocuit societatea clujeană Neon Lighting pe șantierul de amenajare a străzii G. Doja, din oraș, pe care îl gestiona alături de Delcar. Montarea stâlpilor de iluminat a fost transferată firmei constructoare, Neon Lightning fiind de acord să cedeze aceste lucrări pentru ca reabilitarea să poată avansa rapid. Proiectul e estimat la 10,1 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul are curse pe Heathrow

Articolul următor

TB 100: Echipa Leco performează și în vremuri dificile pentru mediul de afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share