Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrul Fan Courier de 7 milioane €, pus în practică de noul șef

Viitorul hub regional de la Cluj-Napoca al liderului național de curierat, o investiție de 7 milioane de euro, va fi concretizat de directorul general Adrian Mihai.  

Acționarii companiei și echipa de top management au decis ca Adrian Mihai, unul dintre fondatorii Fan Courier, să preia și atribuțiile de director general executiv, ca parte a procesului de simplificare a procedurilor de management și decizionale.

Felix Pătrășcanu și Neculai Mihai, ceilalți doi fondatori, vor continua să se implice în activitatea curentă a companiei și în planurile strategice care vizează dezvoltarea Fan Courier și consolidarea poziției pe lider pe piața de profil. Fan Courier a depășit în 2020 pragul de 1 miliard de lei cifră de afaceri, cu 28% mai mare decât în anul anterior, ca efect al creșterii activității generate de pandemie.

Pentru 2021, compania ia în calcul două scenarii de consolidare a poziției în piață și un volum de investiții de 20 de milioane de euro, incluzând și finalizarea hubului de la Cluj-Napoca, pentru care a obținut recent autorizația de construire. Acesta urmează să fie dat în funcţiune până la finalul anului. Principalii concurenți în România sunt Urgent Cargus, DHL, TNT Express și UPS.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

"Capitala" Sălajului a semnat trei protocoale cu Regiunea Nord-Vest

Articolul următor

Valtryp Oradea, exemplu de bune practici într-o carte de management

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share