Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valtryp Oradea, exemplu de bune practici într-o carte de management

Sediul companiei orădene Valtryp a fost, marți, 30 martie 2021, locul lansării cărții Abordări și studii de caz relevante privind managementul organizațiilor din România în contextul pandemiei de COVID-19″, coordonatori: Ovidiu Nicolescu, Ion Popa și Dănuț Dumitrașcu.

Locul lansării cărții nu a fost ales întâmplător, administratorul companiei, Vasile Trip, contribuind atât editorial cât și financiar la lansarea cărții. Au fost prezenți profesori universitari, oameni de afaceri, membrii din conducerea firmei și ai familiei.

De la București, prin zoom, a participat la lansare prof. univ. dr. emerit Ovidiu Nicolescu, președinele de onoare al CNIPMMR.

Volumul a fost scos sub egida Societății Academice de Management din România (SAMRO). Cartea se adresează cadrelor didactice, dar și organizațiilor economice, oamenilor de afaceri, precum și tuturor celor interesați să afle informații, noutăți și detalii utile despre subiecte de interes economic, financiar, despre aspecte relevante ale managementului din România, despre mutațiile majore generate de tranziția spre digitalizare și spre smart economy, dar și despre diverse metode aplicate cu succes de societatea orădeană Valtryp, totul în contextul crizei actuale generate de pandemia de Covid-19.

Îi mulțumesc domnului Valeriu Trip în mod special pentru două lucruri, în primul rând în calitate de autor al unuia din cele mai bune studii de caz care este inclus în volum și în al doilea rând pentru sponsorizarea acestei lucrări”, a declarat Ovidiu Nicolescu.

Cei prezenți la lansarea cărții au fost de părere, la unison, că volumul lansat este foarte util. Întotdeauna este nevoie de experiențe care să fie prezentate celor care învață, care doresc să se perfecționeze în arta antreprenoriatului. Vasile Trip a aplicat încă de la înființare în firma sa concepte de responsabilitate socială corporatistă, a precizat Ioan Horga.

Avem nevoie de astfel de cărți, care denotă că managerii români, prin experiența pe care o au, reușesc să se mențină pe linia de plutire”, a declarat Ioan Mintaș, primvicepreședinte al CNIPMMR.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul Fan Courier de 7 milioane €, pus în practică de noul șef

Articolul următor

Centura ocolitoare a Băilor Felix, de 5,7 km, va fi gata în doi ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share