Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Capitala” Sălajului a semnat trei protocoale cu Regiunea Nord-Vest

Un parteneriat pentru dezvoltare locală a fost încheiat între Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) și municipalitatea zălăuană. Antreprenoriatul, mobilitatea urbană, investițiile regionale sunt vizate de oficialii din Sălaj.

Acesta vizează participarea la proiectul de consolidare a dialogului între autorităţile publice locale şi ecosistemele antreprenoriale din regiune. Scopul este de a dezvolta parteneriate, utilizând o platformă comună de internet şi o metodologie de monitorizare a modului în care se derulează acest dialog.

Prin intermediul acestui parteneriat, ADRNV va organiza sesiuni de instruire, iar împreună cu beneficiarii proiectului va dezvolta instrumente de colaborare între autoritățile publice și mediul antreprenorial, în scopul îmbunătățirii procesului de luare a deciziilor și a planificării strategice. Parteneriatul are durată de un an și 10 luni și nu implică o contribuție financiară din partea Zalăului.

Municipiul are în derulare cu ADRNV și un acord de parteneriat în scopul pregătirii, depunerii şi implementării unei cereri de finanţare în cadrul Programului Operaţional Asistenţă Tehnică 2014-2020 pentru elaborarea documentaţiilor tehnico-economice necesare proiectelor de investiţii în mobilitate şi regenerare urbane.

Un alt protocol de colaborare se referă la sprijinirii municipiului în scopul promovării acţiunilor, evenimentelor și măsurilor ce vizează investiţiile regionale şi susţinerea mediului de afaceri şi de asemenea, eficientizarea implementării proiectelor derulate de Zalău prin intermediul platformei online de monitorizare a proiectelor Programului Operațional Regional, dezvoltată de ADRNV.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Foame de specialiști în construcții. Inginerii, doriți la Kesz

Articolul următor

Centrul Fan Courier de 7 milioane €, pus în practică de noul șef

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share