Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Foame de specialiști în construcții. Inginerii, doriți la Kesz

Societatea clujeană de profil Kesz România a pornit o campanie de racolare de ingineri și de șefi de șantier.

Echipa va fi extinsă cu ingineri șef instalații în construcții, ingineri de back office pentru departamentul de execuție, șefi de șantiere cu experiență, coordonatori de proiectare în specialitatea instalații, majoritatea posturilor fiind destinate personalului cu experiență, conform conducerii societății. Acestora li se promit pachet salarial atractiv, negociat individual, dezvoltare și avansare profesională.

Kesz România lucrează la concretizarea proiectului Dacia 1, dezvoltat în București de grupul belgian Atenor, dar și la finalizarea noii clădiri a Băncii Transilvania (BT), de pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca. Complexul va găzdui birourile companiei ING Tech, hub-ul global de software development al grupului olandez, care a închiriat un spaţiu de 13.000 mp pentru noul sediu al companiei.

Lucrarea de la Cluj presupune o investiție de 46 de milioane de euro, sediul BT fiind ridicat din structuri de beton monolit aparent. Un alt șantier important pe care lucrează Kesz este reabilitarea Mănăstirii Franciscanilor din Gherla, derulat în parteneriat cu K&K Studio de Proiectare și cu Moebius Engineering, cu o finanțare europeană de 20 de milioane de lei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Citadin va reamenaja cartierele Zalăului

Articolul următor

"Capitala" Sălajului a semnat trei protocoale cu Regiunea Nord-Vest

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share