Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Foame de specialiști în construcții. Inginerii, doriți la Kesz

Societatea clujeană de profil Kesz România a pornit o campanie de racolare de ingineri și de șefi de șantier.

Echipa va fi extinsă cu ingineri șef instalații în construcții, ingineri de back office pentru departamentul de execuție, șefi de șantiere cu experiență, coordonatori de proiectare în specialitatea instalații, majoritatea posturilor fiind destinate personalului cu experiență, conform conducerii societății. Acestora li se promit pachet salarial atractiv, negociat individual, dezvoltare și avansare profesională.

Kesz România lucrează la concretizarea proiectului Dacia 1, dezvoltat în București de grupul belgian Atenor, dar și la finalizarea noii clădiri a Băncii Transilvania (BT), de pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca. Complexul va găzdui birourile companiei ING Tech, hub-ul global de software development al grupului olandez, care a închiriat un spaţiu de 13.000 mp pentru noul sediu al companiei.

Lucrarea de la Cluj presupune o investiție de 46 de milioane de euro, sediul BT fiind ridicat din structuri de beton monolit aparent. Un alt șantier important pe care lucrează Kesz este reabilitarea Mănăstirii Franciscanilor din Gherla, derulat în parteneriat cu K&K Studio de Proiectare și cu Moebius Engineering, cu o finanțare europeană de 20 de milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Citadin va reamenaja cartierele Zalăului

Articolul următor

"Capitala" Sălajului a semnat trei protocoale cu Regiunea Nord-Vest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Asociația Petrus Italus Trust - Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar "Castel Viu - Oamenii și munca în Posmuș", o intervenție culturală în comunitatea locală din Posmuș.
Citeste mai mult

Școală de vară la Castelul Teleki din Posmuș

Asociația Petrus Italus Trust – Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar “Castel Viu – Oamenii…
Citeste mai mult

Turneu de Beach Volley în Centrul Oradiei

Oradea își deschide porțile pentru a găzdui, pentru al doilea an consecutiv, prestigiosul Oradea Beach Volleyball Tournament. Între…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share