Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drum Construct și Paolo Gepa vor reabilita trei clădiri din Sălaj

Asocierea Paolo Gepa – Oviluc și Drum Construct sunt companiile desemnate să execute trei proiecte europene care prevăd modernizarea mai multor unități de învățământ din municipiul Zalău.

Infrastructură școlară modernă vor avea trei unități, prin Programul Operațional Regional, în urma unor investiții de eficiență energetică a clădirilor publice. Primăria are în implementare proiecte de investiții la Liceul de Artă Ioan Sima (LAIS), Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu (LPSAI) și Liceul Ortodox Sfântul Nicolae (LOSN).

Principalele  lucrări care se execută sunt anveloparea clădirii și refacerea finisajelor exterioare, modernizarea instalațiilor , refacerea șarpantei, recompartimentări pentru grupuri sanitare accesibile persoanelor cu dizabilități, refacerea finisajelor interioare, rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, refacerea trotuarelor de protecție. La toate obiectivele se lucrează, proiectele fiind în diferite stadii de execuție.

La LAIS, stadiul de realizare a investiției de 5,7 milioane de lei este de 98%, urmând ca aprilie să fie demarată recepția. Lucrările de reabilitare termică au fost finalizate, Paulo Gepa – Oviluc executând rețelele exterioare de alimentare cu apă și hidranți exteriori. Lucrările la LPSAI au ajuns la 55%. Drum Construct a finalizat corpurile B și C, iar din corpul A a terminat 90%.

Aici se lucrează la sala de sport și la corpul A. Valoarea investiției este de 11,3 milioane de lei. La LOSN lucrările executate de Paulo Gepa sunt realizate în proporție de 25%. Până acum au fost finalizate cele la acoperiș, fiind în stadiu avansat lucrările interioare la ultimul etaj. Se lucrează la montarea instalațiilor electrice și sanitare și la termosistemul de pe fațadă. Investiția se ridică la 3,5 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lacurile Beliș și Tarnița, interzise la navigația cu motoare termice

Articolul următor

Avertisment pe autostrada Sălaj – Cluj: multe alunecări de teren active

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share