Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele din Zalău, implicate în ecologizarea orașulului

Companii private și publice din Zalău sunt angrenate, timp de o lună, în acțiuni de ecologizare. Printre acestea se numără Delgaz Grid, Brantner, Electrica sau Coral.

Proiectul se desfășoară în perioada 15 martie – 15 aprilie și își propune creșterea spiritului civic cu privire la întreținerea permanentă a curățeniei, mobilizarea cetățenilor, persoane fizice și juridice, creșterea gradului de salubrizare și igienizare și executarea de lucrări de refacere pe domeniului public.

În acțiunile cuprinse în program, cu forță de muncă și mijloace tehnice sunt reprezentate Citadin Zalău, Serviciul de Administrare a Domeniului Public, Delgaz Grid, Transurbis, Electrica, Brantner Environment, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Compania de Apă Someș, Ocolul Silvic Stejarul și Coral Impex.

Au fost executate lucrări de salubrizare a spațiilor și zonelor verzi, activități de refacere și semănat pentru refacerea gazonului, de salubrizare a carosabilului și trotuarelor. Sunt efectuate lucrări de curățare și igienizare a cursurilor de apă, dezinfecția stațiilor de autobuz și a punctelor de colectare a deșeurilor.

Mijloacele de transport și materialele necesare pentru colectarea deșeurilor adunate în urma acțiunii de igienizare și ecologizare sunt asigurate de municipalitate, prin Citadin Zalău, iar activitatea este urmărită zilnic de către inspectorii din cadrul Direcției Corp Control. Proiectul se va derula până în 15 aprilie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Companiile din sectoarele tehnologia informației și comunicațiilor (IT&C), financiar-bancar, servicii medicale și imobiliare au șanse bune de urcare la Bursa de Valori București (BVB) în acest an.  

Investițiile în fondurile deschise din Ardeal, cele mai bune din țară

Articolul următor

Municipalitatea băimăreană, îndemnată să cumpere Hotelul Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share