Antreprenori Digitalizare Educatie IT&C Lideri si afaceri Slider Ultimele stiri

„Tinerii în Arenă”, program de antreprenoriat gratuit pentru tineri


Tinerii antreprenori vor avea ocazia să învețe din experiența antreprenorilor de succes. Asta se va întâmpla în 27 aprilie de la ora 18:00, timp de două ore, în cadrul unui eveniment live, transmis online, când tinerii vor avea ocazia să își prezinte ideile de business pentru a primi sprijin de la antreprenori.

Tinerii în Arenă este proiectul care ajută antreprenorii la început de drum să ajungă la investitori cu multă experiență în a recunoaște și ghida idei de afaceri inovatoare cu mare potențial, pentru a le transforma în realitate. În urma acestor întâlniri care implică atât sesiuni de mentorat, cât și alte forme de sprijin a ideilor câștigătoare, se pot naște chiar unicornii ecosistemului de business din România.

Tinerii sunt viitorul nostru. România are tineri cu potențial de Antreprenori de succes! Este datoria noastră să-i îndrumăm și să-i sprijinim în visul lor! Vino la Tinerii în Arenă!”, spune Dragoș Petrescu, Fondatorul Grupului City Grill, investitor și lider de proiect Vreau să fiu Antreprenor.

În contextul primei ediții, desfășurate în toamna 2020, proiectul a adus laolaltă peste 1.800 de tineri care au aflat despre provocările antreprenoriatului și ce trebuie să facă pentru a reuși să atragă atenția și ajutorul investitorilor.

Tinerii în Arenă popularizează și ajută tinerii din România interesați de antreprenoriat să creeze planuri de business și să le pună în practică încă din perioada de liceu și facultate. Contextul creat îi pune în contact cu oameni-cheie din mediul antreprenorial românesc, iar aceste conexiuni sunt menite să ghideze și sprijine proiectele tinerilor cu motivație și idei coerente care s-ar putea converti, cu sprijinul și cadrul corect de dezvoltare, în următorii unicorni ai României.

Ce se întâmplă la Tinerii în Arenă?

Conform studiului Insight PulseZ, doi din trei tineri la nivel național au apetit pentru antreprenoriat, iar organizatorii și-au propus ca prin Tinerii în Arenă să creeze un cadru în care să coaguleze energia și dorința antreprenorială a Generației Z. În cadrul acestui eveniment este celebrat spiritul antreprenorial și sunt puși în evidență tineri ce pot reprezenta repere pentru alți tineri din generația lor care au avut curajul și încrederea că pot da viață planurilor și pasiunilor lor, prin realizarea unor planuri de afaceri relevante

În cadrul ediției trecute, șase antreprenori de succes precum Dragoș Petrescu, Dragoș Anastasiu, Cristian Onețiu, Daniela Marișcu, Cristina Bâtlan și Radu Constantin au fost prezenți la eveniment și le-au împărtășit tinerilor motivația și sfaturile necesare implementării ideilor lor de afaceri. Ca rezultat al interacțiunii cu ei, mai mulți tineri și-au pornit propriile afaceri sau proiecte antreprenoriale. În ediția aceasta,șapte dintre cei mai mari antreprenori și investitori români vor fi prezenți la eveniment. Primul care a fost anunțat de către organizatori este Dragoș Petrescu. Totul se va întâmpla live, timp de două ore în care tinerii vor fi inspirați de idei creative și povești pline de motivație.

În această ediție, 15 tineri din toată țara au fost selectați pentru a trece printr-un program de mentorat de o lună și jumătate, urmând ca la final, 7 dintre aceștia să aibă șansa să își prezinte ideea de afacere în fața antreprenorilor pentru a primi sprijinul acestora.

Avem tineri în program foarte motivați și suntem aici să îi susținem pentru a-și transforma energia și ideile lor în realitate. Vrem să punem în evidență latura nevăzută a antreprenorialului și să arătăm realitatea antreprenorială care, dincolo de succes înseamnă multă muncă, riscuri, perseverență, eșec, sacrificii și timp investit. Facem asta prin a aduce în prim-plan niște antreprenori de succes care pot fi modele pentru generația Z și care se implică, prin mentorat, în businessurile tinerilor din România”, a declarat Alin Claudiu Apostu, gazda și organizatorul Tinerii în Arenă. Înscrierile gratuite se pot face la https://app.eventmix.live/tineriiinarena/.

Related posts

România avea, anul trecut, 823 km de autostrăzi și peste 28.000 km de drumuri pietruite şi de pământ

Stefana Muresan

Proiecte mari în domeniul gazelor: „Legăm conducta BRUA de gazele din Marea Neagră”

redactia

Fashiontv Summer Festival debutează în data de 23 iunie la Mamaia

Stefana Muresan

150 de manageri, programatori, specialiști HR și marketing din peste 20 de companii de IT din România participă la Regatta IT 2018

Ionut Oprea

Romgaz: Întâlnire pentru dezvoltarea proiectului Caragele. 40 milioane investiți în proiect

Ligia Voro

„Ambulanța pentru Monumente” a câștigat premiul publicului în cadrul Premiilor Europene pentru Patrimoniu

Ion Surdu

Cemacon Cluj, dimensiune record a business-ului

Stefana Muresan

S-a născut copilul cu numărul 100 în Maternitatea Spitalului REGINA MARIA Cluj

Nicolae Pop

Business Accelerator – un concept B2B premium pentru companiile din sectorul industrial

Stefana Muresan

Viarom va moderniza străzile din cartierul industrial al Turzii

Nora Dumitrescu

A Mayor, a Minister, and a New York proptech guru meet at MIPIM

Stefana Muresan

„Tu ce destinații îți dorești de la Sibiu?”. Administrația Aeroportului sibian a lansat un chestionar pentru deschiderea de noi rute

Papuc Irina

Cluj Napoca: Proiect integrat tren metropolitan-metrou, chiar și cu finanțare europeană

redactia

Bistrița: Teraplast a cumpărat jumătate din Depaco

Stefana Muresan

Simon Maurer vorbește în premieră despre proiectul Maurer Residence din Târgu-Mureș

redactia

Compania aeronautică IAR Braşov, profit net de 6 mil. euro, plus 19%, în 2018

Stefana Muresan

FOTO: FOREN 2018 în era tranziției. Energia cheia tuturor problemelor

Ligia Voro

CA Romgaz SA Mediaș propune dividende de 3,82 de lei/acțiune

Ligia Voro

Colliers administrează Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska în București

Papuc Irina

Peste 50 milioane de euro investiţi în zona centrală a Aradului

Stefana Muresan

Filatura germană din Șimleu s-a pus pe recrutat operatori

Nora Dumitrescu

110 milioane de euro pentru Baia Mare, în 2020

Nora Dumitrescu

Mihai Daraban (CCIR): Creștere economică cu efecte imediate

redactia

Un an de la listare pe NYSE pentru Endava, capitalizare aproape dublă

Ligia Voro

Leave a Comment