Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HiSky are bază operațională pe aeroportul din Someșeni

Aeroportul Internațional Avram Iancu AIAIC) a anunțat poziţionarea primei aeronave a companiei HiSky la Cluj-Napoca, având zboruri regulate și charter.

HiSky va opera, în premieră de pe AIAIC, atât zboruri regulate, cât şi charter turistice, unele fiind noutăţi absolute în reţeaua de destinaţii a aeroportului. Printre noutăți se numără destinaţia regulată Lisabona (Portugalia) – din 28 aprilie, cu două frecvenţe pe săptămână și destinaţia charter turistică Agadir (Maroc).

Prin intermediul zborurilor HiSky mai sunt programate zboruri regulate spre Dublin (din 29 aprilie, două frecvenţe/săptămână) și spre cinci destinații charter turistice: Antalya (Turcia), Djerba, Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), programate spre operare din aprilie.

Pachetele turistice oferite de compania aeriană din Republica Moldova vor fi în colaborare cu Amara Tour. Biletele pentru destinaţiile Dublin și Lisabona vor fi vândite pe website-ul HiSky, oar cele pentru chartere, pe cel al Amara şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.

HiSky s-a lansat pe piața aviației în februarie 2020 și pune la dispoziția pasagerilor bilete spre mai multe destinații importante din Europa. Serviciile sale se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium, premium plus. De pe AIAIC mai efectuează zboruri de linie Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Platforma IAIFO va deveni ansamblu imobiliar

Articolul următor

Proiectantul regenerării urbane din Gheorgheni, amenințat cu rezilierea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share