Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platforma IAIFO va deveni ansamblu imobiliar

Fosta Întreprindere de Armături Industriale din Fontă și Oțel (IAIFO) va fi demolată, locul acesteia fiind luat de un complex rezidențial și de un centru comercial.

La ședința între noua și vechea conducere, respectiv sindicatul de la fabrica Armătura din Zalău, a fost discutat viitorul unității, stabilindu-se că toți angajații își vor primi salariul așa cum este stipulat în contractul colectiv de muncă, potrivit Sălajul Liber.

O lună are la dispoziție actuala conducere să finalizeze demersurile cu angajații, după care se va trece la vânzarea utilajelor și activelor de valoare în uzină. Ulterior acestui proces, fabrica se va demola. În locul său vor apărea blocuri de locuințe, ca peste drum unde investește societatea Multicom, plus un complex comercial.

Tranzacția încheiată se ridică la 1 milion de euro. Primarul Ionel Ciunt a relatat că în zonă s-ar putea să mai apară un complex comercial sau cel existent să se extindă. Mall-ul Zalău Value Centre a fost ridicat pe un teren de 5,5 ha deținut de Rominserv (fosta IAIFO). Zona de spații comerciale ocupă 1,8 ha, iar căile de acces, 2,2 ha.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima centrala electrică Nova Power, ridicată în timp record

Articolul următor

HiSky are bază operațională pe aeroportul din Someșeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share