Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRK Financial, intermediar dedicat pentru imobiliarii de la Impact

Emisiunea de obligațiuni listată de dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IDC), în valoare de de 6,6 milioane de euro, va beneficia de serviciile de market maker al emitentului (MME), oferite în premieră în România de BRK Financial.

„MME este unul dintre cei mai importanți participanți la piață, pentru că ajută la creșterea lichidității, iar cu cât un instrument financiar este mai lichid, cu atât este mai atractiv pentru investitori. Lichiditatea unui instrument financiar constituie unul dintre cei mai importanți factori în evaluarea unei companii prin prisma prețului acțiunilor”, a explicat Adrian Tănase, director general al BVB.

„Vom afișa cotații ferme de cumpărare și vânzare pentru seria de obligațiuni, într-un volum de minimum 60 de obligațiuni pe ambele sensuri (echivalentul a câte 30.000 de euro la cerere și ofertă)”, detaliază Monica Ivan, directorul BRK Cluj. MME este participantul la sistemul de tranzacționare care își asumă rolul de a susține lichiditatea unui instrument financiar, în baza unui contract încheiat cu compania emitentă și cu BVB.

BRK a fost înființată în 1994, inițial ca Broker Cluj, cu activitatea de bază structurată în intermediere și tranzacționare. IDC este primul dezvoltator imobiliar de după perioada comunistă listat la BVB, cu proiecte în mari orașe precum București, Iași, Constanța.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vinul la doză, produs în premieră națională la Ciumbrud, a primit primele medalii

Articolul următor

Furnizorii de utilități, convocați pentru conectarea Maramureșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share