Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ardealul va fi conectat pe calea aerului cu Moldova

Compania națională Tarom va pune în circulație, din această săptămână, o cursă aeriană între aerogările din Cluj-Napoca și Iași.

„Dacă mergi cu maşina, faci puţin peste șase ore. Dacă mergi cu trenul, faci aproape opt ore şi jumătate. În schimb, cu Tarom ajungi în maximum 50 de minute şi pe cuvânt că nu te va obosi drumul”, motivează reprezentanții companiei.

Tarom a inițiat un proiect de restructurare a personalului, una dintre componentele esențiale ale planului de redresare a companiei. Măsura face parte dintr-un program extins de procedee în baza căruia Comisia Europeană a aprobat statului român acordarea unui împrumut de salvare pentru Tarom, pentru următorii cinci ani.

Durata estimată pentru implementarea măsurii este de șase luni, conducând la o reducere medie anuală a costurilor de personal estimată de Tarom la 8 milioane de euro. Alte măsuri pe termen mediu din planul de restructurare vizează optimizarea flotei de aeronave, optimizarea comercială și a costurilor.

Mai multe companii private, precum Blue Air, Wizz Air sau Hi Sky au anunțat, în această primăvară, rute noi cu plecare de la Cluj. Printre noile destinații se numără țări ca Portugalia, Maroc, Bulgaria, iar printre aerogările noi propuse spre aterizare, Heathrow Londra. Pe aeroportul clujean mai operează Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oierii din zona Sălajului vor avea abator, laborator și magazin

Articolul următor

ATOSS Software inchiriaza 2.000 de metri patrati de birouri in Vox Technology Park

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share