Real Estate Ultimele stiri

ATOSS Software inchiriaza 2.000 de metri patrati de birouri in Vox Technology Park

ATOSS Software, una dintre cele mai mari companii de software active in zona de vest a Romaniei, a inchiriat 2.000 de metri patrati de birouri in proiectul Vox Technology Park din Timisoara

Compania este parte din ATOSS Software AG, cu sediul central in München, Germania. Compania are birouri regionale in Austria, Elvetia, Germania, Olanda si Romania si deserveste peste 10.000 de clienti din 46 de tari

Vox Technology Park a inregistrat rezultate exceptionale in ultimele 12 luni, cu peste 7.200 de metri patrati de birouri inchiriati de la debutul pandemiei Covid-19 pe plan local

ATOSS Software, una dintre cele mai mari companii de software active in zona de vest a Romaniei, a inchiriat 2.000 de metri patrati de birouri in proiectul Vox Technology Park din Timisoara.

Compania, care este parte a ATOSS Software AG cu sediul central in München, este activa pe piata locala din 2004. ATOSS isi va reloca activitatea intr-unul dintre cele mai moderne proiecte de birouri din Romania, certificat BREEAM International Outstanding In-Use, cu scor de 95%, cel mai inalt calificativ existent la nivel global, in faza de operare – obtinut in mai 2020.

”Un nou sediu ATOSS, in care viitorul se petrece in prezent – unde adevarata colaborare este posibila la cele mai ridicate standarde. Aici, exact asta am gasit: un mediu de lucru si o infrastructura moderne, extrem de atractive si unice din punct de vedere al calitatii in Timisoara – si care ne permit desfasurarea activitatii conform ’New ways of working’, adica sa lucram impreuna intr-un mod transparent si foarte colaborativ”, a declarat Andreas Obereder, CEO ATOSS Software.

Compania, care isi va reloca echipa in Vox Technology Park incepand cu luna mai, are in vedere extinderea activitatii in viitor. Noile birouri au fost amenajate conform tuturor masurilor de siguranta pentru desfasurarea activitatii si includ numeroase spatii de discutii si intalniri, zone de relaxare si jocuri si o zona barista. Toti cei 170 de angajati isi vor desfasura activitatea in schimburi saptamanale, la birou si la distanta, avand facilitatea din partea angajatorului de a se testa Covid-19, inainte de sosirea la sediul companiei.

Prin intelegerea incheiata cu ATOSS Software, Vox Technology Park a ajuns la peste 7.200 de metri patrati de birouri inchiriati de la debutul pandemiei Covid-19 pe plan local, unul dintre cele mai bune rezultate inregistrate pe segmentul de profil in ultimul an.

”Ultimele 12 luni au fost marcate in general de incertitudine, de masuri de distantare sociala si de desfasurarea activitatii profesionale de la distanta. Piata de birouri a fost implicit printre cele mai afectate sectoare, ceea ce face ca rezultatul Vox Technology Park sa fie cu atat mai exceptional. Am inchiriat peste 7.200 de metri patrati de birouri de la debutul pandemiei Covid-19, aproximativ 90% din suprafata fiind reprezentata de contracte noi”, a declarat Mark Oancea, Managing Director in cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul si proprietarul proiectului de birouri.

Printre companiile care au ales Vox Technology Park in ultimul an se numara producatorul german de componente auto Kromberg & Schubert, producatorul si retailerul de mobilier Casa Rusu, compania de inginerie a telecomunicatiilor Connect44 si universitatea americana Zetta University.

ATOSS Software AG are birouri regionale in Germania, Austria, Elvetia, Olanda si Romania si deserveste peste 10.000 de clienti din 46 de tari.

Vox Technology Park are o suprafata totala de 26.600 de metri patrati si a fost finalizat in Timisoara in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Compania are in dezvoltare si proiectul rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri.

Related posts

Şcoala elitelor arădene a renăscut pe bani europeni

Stefana Muresan

Luni, 18 mai, se redeschid bazarurile din piețele municipiului Oradea

Traian Dan

AGRARIA 2018: Tehnică agricolă de ultimă generație. Inovație în zootehnie

Stefana Muresan

Să ne imaginăm ce vor aduce următoarele decenii, extrapolând de la realizările din prezent-Alexander Simionescu, RTR

Nicolae Pop

Clujul va avea o Strategie de Informatizare implementată de Clusterul Cluj IT

Stefana Muresan

Vodafone România a lansat o platformă cu conținut despre tehnologie

Traian Dan

Afacerile spitalului Polaris din Cluj au crescut cu 30% anul trecut, la 20 mil. lei

redactia

Aeroportul Sibiu: numărul pasagerilor a crescut cu aproape o treime

redactia

20 de milioane de euro pentru tinerii fermieri care revin în țară să-și deschidă o afacere

Traian Dan

180 mil. lei pentru susținerea producției de roșii românești

Stefana Muresan

Românii vor intra în Ungaria pe două autostrăzi în acest an, pe la Nădlac și Borș

Traian Dan

Rezultate negative record pentru hotelurile din România. Pandemia și restricțiile au prăbușit cererea din partea turiștilor străini.

Papuc Irina

Patru licee din Sălaj, reabilitate cu fonduri europene

Stefana Muresan

AFA Cluj a premiat 7 personalități clujene excepționale la “Gala Excelenței la Feminin 2018”

Stefana Muresan

Bitdefender cumpără know-how de securitate a rețelelor; RedSocks Security, ultima achiziție

redactia

Primul hotel de cinci stele al Clujului va fi resuscitat

Nora Dumitrescu

Estimare pentru Black Friday 2019: Românii vor cumpăra online în valoare de 1,2 miliarde de lei

Papuc Irina

Universitatea de Vest din Timișoara se pregătește să găzduiască peste 100 de olimpici și pasionați de robotică

Ligia Voro

Ruukki a lansat un nou website pentru sistemele de acoperisuri rezidentiale

Omul de afaceri Horia Ciorcilă a cumpărat Hotelul Sport cu 3,65 de milioane de euro

redactia

Bucureștenii de la Supercom vor salubriza Turda

Nora Dumitrescu

Ministrul Daea, vizită inopinată la Daracul de la Sadu, unul din puținele ateliere unde se mai obține lână

Stefana Muresan

Oferta restaurantelor și o experiență de cumpărături relaxantă vor modela viitorul industriei outlet

Ionut Oprea

Patrulaterul Vestului: „Interconectăm aceste orașe cu autostrăzi și cu linii ferate de mare viteză”

redactia

Leave a Comment