Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoara este municipiul din România care a semnat cele mai valoroase contracte publice

Municipalitatea din Timișoara se află în topul național au autorităților publice, în funcție de valoarea contractelor de achiziții publice semnate. Primăria a reușit să semneze contracte de acest tip în valoare de 470 de milioane de le anul trecut.

Conform datelor colectate de deținătorii platformei Confidas, Timișoara a avut anul precedent semnate contracte de achiziții publice în valoare de 470 de milioane de lei. Aceasta plasează primăria pe locul cinci la nivel național, fiind depășită de două companii naționale, respectiv Compania de Apă Oltenia.

Surprinzător, cele mai valoroase asemenea contracte au fost semnae de Regionala CFR Iași, cu 3,7 miliarde de lei, urmată la mică distanță de CNAIR, cu 3,6 miliarde, respectiv Compania Națională de Investiții, cu 1, 3 miliarde. Urmează Compania de Apă Oltenia, cu 600 de milioane, respectiv Timișoara, cu 470 de milioane de lei.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

WDP & Decathlon: a Romanian success story

Articolul următor

Aeroportul Internațional Timișoara are un nou terminal pentru Sosiri Curse Externe

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Citeste mai mult

Beiușul va avea stadion nou

Au început lucrările de modernizare la Stadionul Municipal Beiuș. Potrivit Primăriei Beiuș, investiția, în valoare de 6,5 milioane…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
12
Share