Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de acoperișuri Raiko intră în ringul bursier

Acțiunile producătorului de sisteme pluviale Raiko Transilvania vor intra la tranzacționare, din 8 aprilie, pe Piața AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București (BVB).

Anterior listării, producătorul din Căpușu Mare a derulat două plasamente private (iulie 2019 și februarie 2020). Prin acestea a atras 1,9 milioane de lei de la investitorii pe piața de capital, pentru finanțarea activității curente a societății, susținerea activităților de marketing și a eventualei extinderi a activității prin fuziuni. Raiko are un capital social de 4,1 milioane de lei, divizat în acțiuni cu o valoare nominală de 1 leu.

În februarie 2021, administratorul unic Tomasz Kurcin deținea, împreună cu soția sa, 53,25% din acțiuni. În nume propriu, acesta are 18,21%, iar societatea Tax & Capital Advisors, deținută de cei doi, 35,04%. În urma celui de-al doilea plasament privat, Raiko a obținut o capitalizare anticipată de 4 milioane de lei.

TradeVille a intermediat ambele plasamente private și admiterea la tranzacționare a societății pe Piața AeRO, în calitate de consultant autorizat. Intermediarul va continua să asiste Raiko în următoarele 12 luni, ulterior listării, pentru îndeplinirea cerințelor de raportare și de informare a investitorilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorii bio ai Sălajului, sprijiniți la nivel european

Articolul următor

Sprijin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangaliță

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share