Comunitate Donații ONG Sanatate Slider Ultimele stiri

Asociația OncoHelp lansează un nou proiect destinat dezvoltării Laboratorului de Radioterapie din cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp

Creșterea numărului de pacienți oncologici la nivel regional pentru care tratamentele radioterapeutice sunt imperios necesare este motivul care determină necesitatea dezvoltării serviciilor medicale și conexe furnizate prin intermediul Laboratorului de Radioterapie OncoHelp din cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp.

În acest sens, Asociația OncoHelp a realizat un nou proiect prin care își propune adunarea fondurilor necesare pentru achiziționarea unui sistem pentru poziționarea pacienților pe întreaga durată a efectuării tratamentului prin radioterapie. Pentru a mobiliza comunitatea în jurul său Asociația OncoHelp a înscris acest proiect la Timotion 2021, cu titlul Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic”.

Proiectul reprezintă o parte a planului de dezvoltare al Asociației OncoHelp, care presupune achiziționarea de noi acceleratoare VARIAN, pentru dotarea celor două buncăre care urmează a fi construite în decursul acestui an. Sistemul de poziționare a pacientului pe durata tratamentului prin radioterapie reprezintă o componentă obligatorie pentru efectuarea tratamentului, funcția acestui sistem fiind aceea de a poziționa și imobiliza pacientul pe durata ședințelor de radioterapie.

Valoarea totală a proiectului este de 108.976 de lei, din care dorim ca prin înscrierea la Timotion 2021 să adunăm suma de 94.080 lei. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp.

Cei care doresc să realizeze o donație o pot face accesând următorul link: https://www.timotion.ro/proiecte-2021/asociatia-oncohelp-excelenta-in-radioterapie-precizie-eficienta-si-siguranta-pentru-pacientul-oncologic/. Cei care doresc să devină campioni ai Asociației OncoHelp, pentru sprijinirea realizării acestui proiect, se pot înscrie pe www.timotion.ro, alegând proiectul “Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic”.

Anul acesta, pentru a putea respecta regulile de distanțare pe toată durata evenimentului, Timotion va avea loc timp de două zile: 5 și 6 iunie 2021, ținând cont de regulile de la data evenimentului. Vor exista 6 curse: 3 cronometrate și 3 necronometrate. Găsiți toate detaliile referitoare la întregul eveniment pe site-ul www.timotion.ro.

Este al treilea an în care Asociația OncoHelp participă la competiția Timotion, fiind puternic motivați de răspunsul comunității la proiectele și campaniile umanitare pe care le-am lansat de-a lungul timpului. Au fost mereu alături de noi oameni generoși și plini de compasiune față de suferințele semenilor bolnavi, diverse instituții și organizații caritabile.

Centrul de Oncologie OncoHelp este cel mai mare furnizor de servicii medicale oncologice din partea de vest a țării, și tratează un număr mare de pacienți bolnavi de cancer din județul Timiș, și din județele Caraș – Severin, Arad, Hunedoara, Mehedinți și Gorj. Laboratorul de Radioterapie OncoHelp are capacitate a de a polariza cazuri dificile într-un cadru multidisciplinar, iar începând din decembrie 2020 s-a extins prin inaugurarea Ambulatoriului de Radioterapie OncoHelp, care a devenit cel mai modern ambulatoriu de radioterapie din vestul țării.

Timotion este cel mai mare eveniment de alergare și strângere de fonduri din zona de vest a țării, organizat de Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunități și să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la telefon 0745 100 495, e-mail: valeriu.boruga@oncohelp.ro, persoană de contact: Dr. Valeriu Borugă sau telefon 0756 034 333, e-mail: office@huntersolutions.ro, persoană de contact: Miruna Vitcu.

Related posts

Prognoză: Cea mai mare nevoie de angajați în următorii 5 ani va fi în Construcții, Sănătate și Industria auto

Papuc Irina

Cluj-Napoca: Investiții de peste 200 de milioane de euro din bani europeni

redactia

Surprinși de pandemie. Învățăm din mers

redactia

GPeC SUMMIT își anunță startul

Ligia Voro

Angajezi elevi și studenți, primești 250 de lei

Ligia Voro

Bursa de la București a închis ședința de joi în creștere ușoară pe majoritatea indicilor

Papuc Irina

Andrew Corbett-Nolan, despre buna guvernanță în sănătate, la ROHO 2017

Stefana Muresan

Lucrări intense pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda

Stefana Muresan

Maratonul de business al comunității de afaceri franco-române, „rePORNIM ECONOMIA”, are loc în această săptămână la Brașov, Făgăraș și Sibiu

Nicolae Pop

Probleme legate de mediu în aviație, dezbătute la Iași

Stefana Muresan

La OCPI Bihor se pot studia din nou cărțile funciare vechi: taxa 10 lei/15 minute

Traian Dan

Colliers: Vânzările retailerilor de produse nealimentare au revenit la nivelul de dinainte de criza provocată de Covid-19, chiar dacă magazinele au fost închise în perioada stării de urgență

Transilvania Business

Maramureșul, inclus în ruta meșterilor populari din România

Nora Dumitrescu

Investiție de 500 de milioane de euro în Spitalul Regional de Urgență Cluj

Nora Dumitrescu

Târgul de Crăciun Oradea își va deschide porțile în 29 noiembrie

Traian Dan

Bucharest – skyline transformation 2025 | Concept Structure: always close to the client

Ionut Oprea

Fabrică de preparare și uscare a legumelor din comuna Rădești: „Va fi cea mai mare din zona noastră”

Ion Surdu

Giganții industriali din Cluj și-au deschis centre de vaccinare

Nora Dumitrescu

Ion Sterian, numit director general al Transgaz; Marius Vasile Lupean, director economic

Stefana Muresan

Câmpia Turzii și-a activat supraveghere video de ultimă generație

Nora Dumitrescu

PRIMER: Soluția la problema vaccinurilor e ca România să aibă propria fabrică

redactia

Nistoran Dorin Liviu, numit preşedinte al CA al Romgaz

Stefana Muresan

Cercetătorii de la Cluj: economia României își revine în toamnă

Nora Dumitrescu

Chapman Taylor designs Fabrica de Paine office development

Ligia Voro

Leave a Comment