Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companiile din Tetarom își fac centre de vaccinare cu circuit închis

Agenții economici care activează în cele trei parcuri industriale publice ale Clujului au decis să finanțeze patru fluxuri de vaccinare în sistem de circuit închis, pentru 20.000 de angajați.

Ca urmare a demersurilor inițiate de subprefectul Irina Munteanu de a deschide patru centre de vaccinare cu circuit închis și operare în Registrul Electronic National de Vaccinări, vor fi vaccinate 20.000 de persoane cu serul AstraZeneca.

Aceștia sunt angajați ai companiilor rezidente în parcurile industriale Tetarom și totodată locuitori ai județului Cluj: două fluxuri la compania De’Longhi, două fluxuri la Bosch, 1 flux la Emerson, două fluxuri la Transilvania Construcții.

Centrele de vaccinare vor fi amenajate, susținute financiar și cu personal medical propriu, de către companiile beneficiare. La cele șapte fluxuri de vaccinare vor fi arondate toate societățile rezidente în parcurile industriale, în colaborare directă cu Consiliul Județean Cluj și cu administratorul parcului, societatea Tetarom.

La o ședință de lucru la care a participat nucleul județean de vaccinare, format din Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Serviciul de Telecomunicații Speciale și companiile direct implicate, s-au evaluat stadiile de pregătire ale locațiilo.

Cu acest prilej, s-au adus clarificări privind procedurile de lucru și modalitatea de gestionare a vaccinurilor, stabilindu-se calendarul de implementare, dar și responsabilitățile părților implicate.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociația OncoHelp lansează un nou proiect destinat dezvoltării Laboratorului de Radioterapie din cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp

Articolul următor

Anii Drumeției: 1,5 milioane de lei pentru promovarea ecoturismului în județul Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share