Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baia Sprie își face strategie de dezvoltare

Infrastructură, agricultură, turism, mediu, digitalizare, servicii integrate sunt direcții spre care se va îndrepta orașul maramureșean.

La inițiativa edilului Alin Bîrda, reprezentanți ai Primăriei Baia Sprie și consileri locali au participat la un workshop care a avut drept subiect elaborarea strategiei de sezvoltare a orașului în perioada 2021-2027, o consultare a specialiștilor implicați în administrația locală și a celor aleși să reprezinte interesul cetățenilor.

Atelierul de lucru a fost conceput sub forma participării cu idei și sugestii care să fie introduse în  proiectul strategic și predictiv ce stă la baza dezvoltării pe termen lung a comunității.

Fiecare participant și-a adus contribuția prin propuneri pe diferite teme, trecându-se prin toate domeniile de interes major: infrastructură, agricultură, turism, educație, energie, mediu, cultură, social, mediu de afaceri, digitalizare și optimizare de servicii integrate.

Documentul care va fi elaborat va cuprinde direcțiile majore de dezvoltare ale orașului în următorii ani, în principal pe accesarea de fonduri nerambursabile, dar și pe investiții din fonduri proprii. Urmează un workshop asemănător, cu participarea mediului de afaceri și a investitorilor care sperăm să genereze idei și strategii viabile și aplicabile în orașul din Maramureș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Tax & Finance Forum”, eveniment online ce abordează principalele noutăți legislative și fiscale

Articolul următor

Universitatea Babeș-Bolyai intră într-un proiect european de antreprenoriat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share