Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea Babeș-Bolyai intră într-un proiect european de antreprenoriat

Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au încheiat un acord de concretizare a unui proiect de antreprenoriat finanțat de Uniunea Europeană și de Guvernul României.

Acesta se adresează tinerilor cu domiciliul sau reședința în aproape toate regiunile țării, cu excepția București-Ilfov. Ei trebuie să fie studenți la o specializare inteligentă, nivel licență, în ultimii doi ani de studiu, la orice facultate, și să nu fi participat la alte programe de îmbunătățire a competențelor antreprenoriale în proiecte cu finanțare europeană, pentru resurse umane.

Activitățile care vor fi organizate sunt introducere în antreprenoriat (competențe de marketing, management, financiare); dezvoltarea și promovarea site-urilor web pentru antreprenori; organizarea ideilor (comunicare, argumentare, negociere); simulare, dezvoltare de procese și modelare de afaceri; accelerator de afaceri.

Studenții vor avea oportunitatea de primi finanțare de până la 45.000 de lei pentru concretizarea afacerilor pe care o propun prin planurile lor. Ei vor beneficia și de consiliere psihologică de bază și aprofundată, acces la experți și activități de tutoriat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Baia Sprie își face strategie de dezvoltare

Articolul următor

Flota de autobuze hybrid a Oradiei a fost completată cu încă nouă autobuze

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share