Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea Babeș-Bolyai intră într-un proiect european de antreprenoriat

Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au încheiat un acord de concretizare a unui proiect de antreprenoriat finanțat de Uniunea Europeană și de Guvernul României.

Acesta se adresează tinerilor cu domiciliul sau reședința în aproape toate regiunile țării, cu excepția București-Ilfov. Ei trebuie să fie studenți la o specializare inteligentă, nivel licență, în ultimii doi ani de studiu, la orice facultate, și să nu fi participat la alte programe de îmbunătățire a competențelor antreprenoriale în proiecte cu finanțare europeană, pentru resurse umane.

Activitățile care vor fi organizate sunt introducere în antreprenoriat (competențe de marketing, management, financiare); dezvoltarea și promovarea site-urilor web pentru antreprenori; organizarea ideilor (comunicare, argumentare, negociere); simulare, dezvoltare de procese și modelare de afaceri; accelerator de afaceri.

Studenții vor avea oportunitatea de primi finanțare de până la 45.000 de lei pentru concretizarea afacerilor pe care o propun prin planurile lor. Ei vor beneficia și de consiliere psihologică de bază și aprofundată, acces la experți și activități de tutoriat.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Baia Sprie își face strategie de dezvoltare

Articolul următor

Flota de autobuze hybrid a Oradiei a fost completată cu încă nouă autobuze

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Citeste mai mult

Beiușul va avea stadion nou

Au început lucrările de modernizare la Stadionul Municipal Beiuș. Potrivit Primăriei Beiuș, investiția, în valoare de 6,5 milioane…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share