Cluj Real Estate Slider Ultimele stiri

Nooka Space, lansare și producție în România

  • Nooka Space este prima rețea din lume de birouri smart individuale de proximitate, complet echipate cu tehnologii de ultimă generație și WiFi, ce pot fi închiriate pe baza de abonament.
  • Nooka Space vine ca răspuns la contextul global generat de pandemia COVID-19 și se adresează atât persoanelor fizice care lucrează în sistem hibrid (de acasă și de la birou), cât și antreprenorilor și companiilor.
  • Birourile compacte Nooka pot fi gestionate ușor și intuitiv prin intermediul unei aplicații mobile și sunt dotate cu senzori inteligenți, purificator de aer și lumini UV-C pentru dezinfectarea și siguranța spațiului.
  • Compania are sediul în Irlanda și un punct de lucru în România, la Cluj-Napoca, de unde operează livrări în mod gratuit, pe întreg teritoriul Uniunii Europene.

Start-up-ul irlandez Nooka Space lansează pe piața din România conceptul revoluționar al birourilor de proximitate, inteligente și mobile, pentru a le oferi tuturor celor care lucrează de acasă sau în sistem hibrid o nouă alternativă de lucru, în condiții de maximă siguranță.

Conceptul Nooka Space a luat naștere pe fondul pandemiei COVID-19 și a schimbărilor care au loc pe piața muncii la nivel global și propune un mod de lucru inteligent, flexibil și eficient, prin crearea unei rețele de birouri de proximitate hi-tech, complet echipate și sigure, care pot fi închiriate prin intermediul unei aplicații mobile, la costuri accesibile.

Inteligente și compacte, birourile Nooka Space sunt concepute să funcționeze ca o rețea de micro birouri, amplasate în proximitatea utilizatorilor, putând fi transportate cu ușurință în spațiile dorite, datorită dimensiunilor, mobilității și a funcționalităților acestora.

„Tranziția masivă către munca la distanță în timpul pandemiei a fost o necesitate pentru majoritatea companiilor la nivel global, însă multe dintre acestea doresc să continue cu o formă de muncă la distanță chiar și post-pandemie. Noi am observat că munca de acasă pe termen lung poate aduce și o serie de dezavantaje, care deja sunt resimțite de angajați: lipsa unui spațiu adecvat de lucru, întreruperi frecvente, scăderea productivității și, în final, imposibilitatea de a delimita spațiul personal de cel profesional. În baza unui abonment, companiile au posibilitatea să le ofere angajaților o alternativă de lucru mult mai eficientă șii sigură, prin amplasarea unor astfel de birouri mobile în proximitatea locuințelor lor”, a declarat Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România. (foto – sus).

Modelul de business Nooka Space oferă opțiunile închirierii, achiziției și a veniturilor partajate, contribuind astfel la conceptul spațiilor flexibile, care le permit utilizatorilor să își gestioneze și personalizeze propriile condiții de lucru în mod simplu și convenabil.

„Design-ul birourilor Nooka a fost conceput pornind de la ideea de intimitate și siguranță în contextul pandemic, aspecte care descriu cel mai bine astăzi nevoile pe care o persoană le are pentru a-și desfășura eficient activitatea profesională. Am încercat să integrăm într-un mod inovator funcționalitățile și resursele logistice necesare unui birou cu tehnologii de ultimă generație, pentru a asigura un mediu de lucru cât mai intim, confortabil și accesibil”, spune Bogdan Burciu, Concept Designer, Nooka Space.

Nooka Space se poziționează ca un business complementar pe piața de office și se adresează mai multor segmente de clienți: persoane care lucrează remote și au nevoie de un spațiu de lucru individual și personalizat, antreprenori, companii private, dezvoltatori imobiliari, precum și autorități locale care pot amenaja pentru locuitorii orașelor birouri de proximitate, în vederea reducerii traficului și poluării.

Birourile Nooka Space sunt spații de tip „plug and play”, dotate cu peste 15 senzori smart, ce permit utilizatorilor o administrare eficientă, direct din aplicația mobilă. Accesul, încălzirea, monitorizarea calității aerului, iluminarea, plățile și rezervările pot fi controlate inteligent, în timp ce purificatorul de aer și luminile UV-C sunt special prevăzute pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare.

Pe lângă sistemele inteligente de gestionare a spațiului, birourile Nooka sunt dotate cu mobilier și accesorii de ultimă generație, incluzând mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice și kit-uri de videoconferință.

Birourile mobile Nooka se pot fi închiria la prețuri cuprinse între 299 și 599 euro/lună, în funcție de modelul și configurațiile alese, după ce în prealabil se achită un avans inițial de 1000 euro.

Nooka Space deține în prezent două modele de birouri, diferențiate în funcție de dimensiuni, respectiv Nooka One, recomandată celor care își doresc un spațiu individual, pentru o singură persoană, și Nooka Two, adaptată pentru două stații de lucru. Dacă își doresc să obțină un venit suplimentar, cei care dețin un birou Nooka îl pot subînchiria atunci când nu îl folosesc, în regim săptămânal, zilnic sau orar.

Transportul și instalarea sunt gratuite pe tot teritoriul Uniunii Europene, iar amenajarea oricărui model Nooka se poate efectua în maximum două ore. Toate facilitățile de producție și tehnologie ale companiei se află în România, la Cluj Napoca.

Related posts

BCR a anunțat, la Techsylvania, lansarea unui program de accelerare a business-urilor tech

Ligia Voro

Workshop-uri în țară în urma unui parteneriat între BVB-Ministerul pentru Mediul de Afaceri

redactia

Porsche a deschis un birou la Timişoara, prin intermediul subsidiarei specializate în servicii IT

Robert Bloancă

Ana Birchall, la Forumul Economic Mondial de la Davos

redactia

Start în Sălaj la megaproiectul european de apă și canalizare

Nora Dumitrescu

Compania de autostrăzi, solicitată să finanțeze decongestionarea Zalăului

Nora Dumitrescu

„Dăruind vei dobândi”: Campanie de ajutorare a copiilor și bătrânilor nevoiași, inițiată de un tânăr crescut în orfelinat

Stefana Muresan

Marquardt Sibiu navighează cu bine pe valul pandemiei

Transilvania Business

Penny, noul sponsor principal al echipei naționale și al României Under 21

Traian Dan

Fostul sediu al Bancpost din Șimleu, vândut la ofertă pe OLX

Nora Dumitrescu

Invest Club lansează secțiunea dedicată fondurilor de investiții în cadrul Portalului Investitorilor din România

Nicolae Pop

Producătorii bio ai Sălajului, sprijiniți la nivel european

Nora Dumitrescu

Italienii își fac asociație în județul Bihor

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] The Gold Road

Transilvania Business

Industria MarCom-ului își dă întâlnire la Best Marketing Cluj

Ligia Voro

Raport BNR: România trebuie să înceapă corecţia macroeconomică în 2021

Ion Surdu

Investiţii de peste 600 milioane lei în reţeaua de apă şi canalizare din Alba

Stefana Muresan

Oradea va avea un parc ştiinţific şi tehnologic de 7 mil. euro

redactia

Grupul Grampet a intrat într-un consorţiu care va deschide o rută navală între porturile Constanţa şi Batumi/Poti

Papuc Irina

Cum arată Stadionul Arcul de Triumf, construit de ACI Cluj

Nora Dumitrescu

S-a lansat ediția a X-a a „Burselor Telekom”

Traian Dan

NTT DATA Romania a inaugurat laboratorul de inovaţie “INNU18”

Stefana Muresan

Afacerile din industria jocurilor video din România au depășit pragul de 200 de milioane de dolari. Cele mai importante studiouri din Transilvania și Banat sunt în Cluj, Timișoara și Brașov

Ion Surdu

Topul afacerilor din Zona industrială vest a Sibiului

Stefana Muresan

Leave a Comment