Cluj Real Estate Slider Ultimele stiri

Nooka Space, lansare și producție în România

  • Nooka Space este prima rețea din lume de birouri smart individuale de proximitate, complet echipate cu tehnologii de ultimă generație și WiFi, ce pot fi închiriate pe baza de abonament.
  • Nooka Space vine ca răspuns la contextul global generat de pandemia COVID-19 și se adresează atât persoanelor fizice care lucrează în sistem hibrid (de acasă și de la birou), cât și antreprenorilor și companiilor.
  • Birourile compacte Nooka pot fi gestionate ușor și intuitiv prin intermediul unei aplicații mobile și sunt dotate cu senzori inteligenți, purificator de aer și lumini UV-C pentru dezinfectarea și siguranța spațiului.
  • Compania are sediul în Irlanda și un punct de lucru în România, la Cluj-Napoca, de unde operează livrări în mod gratuit, pe întreg teritoriul Uniunii Europene.

Start-up-ul irlandez Nooka Space lansează pe piața din România conceptul revoluționar al birourilor de proximitate, inteligente și mobile, pentru a le oferi tuturor celor care lucrează de acasă sau în sistem hibrid o nouă alternativă de lucru, în condiții de maximă siguranță.

Conceptul Nooka Space a luat naștere pe fondul pandemiei COVID-19 și a schimbărilor care au loc pe piața muncii la nivel global și propune un mod de lucru inteligent, flexibil și eficient, prin crearea unei rețele de birouri de proximitate hi-tech, complet echipate și sigure, care pot fi închiriate prin intermediul unei aplicații mobile, la costuri accesibile.

Inteligente și compacte, birourile Nooka Space sunt concepute să funcționeze ca o rețea de micro birouri, amplasate în proximitatea utilizatorilor, putând fi transportate cu ușurință în spațiile dorite, datorită dimensiunilor, mobilității și a funcționalităților acestora.

„Tranziția masivă către munca la distanță în timpul pandemiei a fost o necesitate pentru majoritatea companiilor la nivel global, însă multe dintre acestea doresc să continue cu o formă de muncă la distanță chiar și post-pandemie. Noi am observat că munca de acasă pe termen lung poate aduce și o serie de dezavantaje, care deja sunt resimțite de angajați: lipsa unui spațiu adecvat de lucru, întreruperi frecvente, scăderea productivității și, în final, imposibilitatea de a delimita spațiul personal de cel profesional. În baza unui abonment, companiile au posibilitatea să le ofere angajaților o alternativă de lucru mult mai eficientă șii sigură, prin amplasarea unor astfel de birouri mobile în proximitatea locuințelor lor”, a declarat Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România. (foto – sus).

Modelul de business Nooka Space oferă opțiunile închirierii, achiziției și a veniturilor partajate, contribuind astfel la conceptul spațiilor flexibile, care le permit utilizatorilor să își gestioneze și personalizeze propriile condiții de lucru în mod simplu și convenabil.

„Design-ul birourilor Nooka a fost conceput pornind de la ideea de intimitate și siguranță în contextul pandemic, aspecte care descriu cel mai bine astăzi nevoile pe care o persoană le are pentru a-și desfășura eficient activitatea profesională. Am încercat să integrăm într-un mod inovator funcționalitățile și resursele logistice necesare unui birou cu tehnologii de ultimă generație, pentru a asigura un mediu de lucru cât mai intim, confortabil și accesibil”, spune Bogdan Burciu, Concept Designer, Nooka Space.

Nooka Space se poziționează ca un business complementar pe piața de office și se adresează mai multor segmente de clienți: persoane care lucrează remote și au nevoie de un spațiu de lucru individual și personalizat, antreprenori, companii private, dezvoltatori imobiliari, precum și autorități locale care pot amenaja pentru locuitorii orașelor birouri de proximitate, în vederea reducerii traficului și poluării.

Birourile Nooka Space sunt spații de tip „plug and play”, dotate cu peste 15 senzori smart, ce permit utilizatorilor o administrare eficientă, direct din aplicația mobilă. Accesul, încălzirea, monitorizarea calității aerului, iluminarea, plățile și rezervările pot fi controlate inteligent, în timp ce purificatorul de aer și luminile UV-C sunt special prevăzute pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare.

Pe lângă sistemele inteligente de gestionare a spațiului, birourile Nooka sunt dotate cu mobilier și accesorii de ultimă generație, incluzând mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice și kit-uri de videoconferință.

Birourile mobile Nooka se pot fi închiria la prețuri cuprinse între 299 și 599 euro/lună, în funcție de modelul și configurațiile alese, după ce în prealabil se achită un avans inițial de 1000 euro.

Nooka Space deține în prezent două modele de birouri, diferențiate în funcție de dimensiuni, respectiv Nooka One, recomandată celor care își doresc un spațiu individual, pentru o singură persoană, și Nooka Two, adaptată pentru două stații de lucru. Dacă își doresc să obțină un venit suplimentar, cei care dețin un birou Nooka îl pot subînchiria atunci când nu îl folosesc, în regim săptămânal, zilnic sau orar.

Transportul și instalarea sunt gratuite pe tot teritoriul Uniunii Europene, iar amenajarea oricărui model Nooka se poate efectua în maximum două ore. Toate facilitățile de producție și tehnologie ale companiei se află în România, la Cluj Napoca.

Related posts

Anii Drumeției: 1,5 milioane de lei pentru promovarea ecoturismului în județul Sibiu

Ion Surdu

Wens Insipre Club un concept unic în Cluj Napoca

A. I.

350 directori și actori în educație participă la Conferința Internațională Arhitecții Educației

Nicolae Pop

7 septembrie – «Zilele Siguranței Rutiere Michelin»

Ligia Voro

TB 100: Crama Liliac – Legenda vie a Transilvaniei

redactia

Kaufland România decide majorarea venitului minim în companie

Stefana Muresan

Camelia Șucu și Genoveva Hossu extind ClassIN în Dubai

Ionut Oprea

Lucian Anghel (BVB): "Dacă bursa ar fi un barometru, putem spune că economia românească a duduit în 2017"

Stefana Muresan

KitchenShop, un business 100% românesc, sărbătorește 10 ani de la lansare și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro

Stefana Muresan

Continental a crescut zona de producție cu 30%

Stefana Muresan

Market Pulse Report – Argument: The challenges of Covid – 33

Ionut Oprea

APIA a autorizat spre plată peste 17 milioane de euro pentru 55.460 de fermieri

Papuc Irina

Familia Dîrjan a renunţat la Italia pentru a pune pe picioare o afacere cu lavandă în localitatea Fetindia din Sălaj

redactia

Plățile cu cardurile emise de băncile românești și valoarea tranzacțiilor s-au dublat în ultimii 4 ani

Papuc Irina

Draxlmaier suspendă activitatea fabricilor timp de două săptămâni

Traian Dan

Microsoft announces plans to establish its first cloud region in Austria to accelerate local innovation and growth

Ionut Oprea

Showroom lângă fabrica Salice din Tetarom I

Nora Dumitrescu

Simona Bișboacă, cercetător și antreprenor bihorean: „Voiam să fac produse inovatoare, care nu se găseau pe piață”

Traian Dan

Bosch înființează divizia pentru servicii de mobilitate conectată

Ionut Oprea

Fonduri europene de 10 miliarde de euro, în exercițiul actual

Stefana Muresan

Importurile de gaze ale României s-au ieftinit în trimestrul al treilea

Papuc Irina

Primăria Oradea va reabilita Palatul Episcopiei Greco-Catolice, distrus de un incendiu

Ligia Voro

Dupa rezultate remarcabile inregistrate de Banca Transilvania, Horia Ciorcila a primit al cincilea mandat pentru functia de presedinte al CA

Stefana Muresan

Cele mai apreciate companii din industria serviciilor de afaceri, premiate la Gala ABSL România 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment