Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Provocări și soluții în implementarea proiectelor de investiții – eveniment online

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC) și Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) organizează pe data de 16 aprilie 2021, începând cu ora 10:00, evenimentul online cu tema ”Provocări și soluții în implementarea proiectelor de investiții”.

Printre speakerii invitați în cadrul evenimentului se numără: dl. Cristian Erbașu, președintele FPSC, dl. Petre Luigi Luican, președintele AMCOR, dl. Ciprian Morcan, reprezentant Hygia Consult, firmă membră AMCOR, dna. Carmen Pitu, reprezentant Lion Broker, dna. Carmen Mariș, Civitta Strategy & Consulting, firmă membră AMCOR, dl. Florin Silitra, expert achiziții publice, dar și dna. Irina Forgo, director FPSC.

În cadrul acestui eveniment vor fi dezbătute subiecte de actualitate cu un important impact asupra mediului de afaceri din România. Printre temele prezentărilor susținute în cadrul evenimentului se numără: ”Planul Național de Relansare și Reziliență (PNRR)”,”Soluții de asigurare adaptate PNRR”,”Exercițiul de programare 2021-2027”,”Lecția exercițiilor anterioare de programare – cele mai bune practici și erori frecvente”,”Problematica achizițiilor publice în implementarea proiectelor”, dar și ”Probleme legislative care pot periclita realizarea proiectelor de investiții”.

Acest eveniment își propune să fie unul interactiv, oferindu-le posibilitatea participanților de a le adresa întrebări speakerilor invitați la eveniment.

Evenimentul va fi organizat online, pe platforma Zoom și îl va avea ca moderator pe dl. Petre Luigi Luican, președintele AMCOR.

Participarea la eveniment este gratuită, cu condiția confirmării participării pe e-mail (alexandra.pusca@amcor.ro sau office@federatiaconstructorilor.ro) până pe data de 15 aprilie 2021, la ora 12:00. Persoanele care își vor confirma participarea vor primi pe e-mail datele de logare pe platforma Zoom.

La eveniment sunt invitați să participe membrii FPSC și AMCOR, partenerii celor două organizații, consultanți în management și beneficiari ai misiunilor de consultanță, reprezentanți ai autorităților, dar și reprezentanți din mass-media.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rețeaua de gaze naturale a Clujului se extinde spre Mureș

Articolul următor

„Tax & Finance Forum”, eveniment online ce abordează principalele noutăți legislative și fiscale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share