Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business cu canoe pe râul Someș

Un întreprinzător din județul Sălaj a făcut o afacere din pasiunea sa pentru canoe, prin sesiuni de safari organizate pe cursul râului Someș.

În Sălaj se află a doua mare rezervație naturală din România ca număr de specii de păsări. Se numește Natura 2000 și se întinde de-a lungul Someșului în zona Benesat – Cuciulat, conform Sălajul Liber. Pentru a promova zona, profesorul de biologie Gadiel Zaharie s-a decis să le ofere turiștilor plimbări în canoe pe Someș.

Turul în canoe începe de obicei din zona Băbeni, iar experiența este una aparte, de neuitat. De 10 ani, profesorul organizează an de an coborâri în canoe, iar doritorii pot opta pentru un pachet turistic complet, inclusiv cu cazare, dacă acest lucru se solicită.

Turiștii pot primi un pachet de o zi sau de două zile în care să uite de atmosfera cotidiană. În pachet mai poate intra tir cu arcul și pușca pneumatică, expediții la peșterile din zonă, lecții practice de supraviețuire, inclusiv mâncare specifică, având peștele din râul Someș ca delicatesă, dar și excursii la obiectivele turistice din județul Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Liebrecht & wooD anunță debutul vânzărilor pentru Liziera de Lac

Articolul următor

Produsele de Cluj, vândute la mall-ul din Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share