Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produsele de Cluj, vândute la mall-ul din Zalău

Micii producători din județul Cluj, alături de cei din județul vecin, vor organiza primul târg din acest gen din Transilvania în acest weekend, la Zalău Value Centre (ZVC).

“De mai bine de un an, la tăți ni greu, dar viața merge înainte. Și de aceea, producătorii clujeni și sălăjeni vin la ZVC înainte de sfintele sărbători ale Paștelui cu produse din carne și lapte, conserve de fructe și legume, prăjituri și ciocolată de casă, vinuri, ceaiuri, siropuri și sucuri naturale, lavandă și articole meșteșugărești.

Vă așteptăm între 15 și 18 aprilie în parcarea ZVC, la o întâlnire cu producătorii tradiționali din Cluj și Sălaj”, a transmis conducerea Asociației Produs de Cluj (APC). Aceasta a precizat că la manifestare se vor respecta regulile de distanțare socială, se va purta masca și se va recurge la acțiuni de dezinfectare individuală a mâinilor după fiecare contact cu alte persoane sau obiecte.

Primul târg fizic organizat în acest an de APC a avut loc la Iași, însă livrări au fost realizate și prin platforma online. APC are ca scop dezvoltarea durabilă şi promovarea produselor, a valorilor tradiţiei şi ale culturii, a turismului din zona Clujului, promovarea excelenţei în agricultură, a meşteşugurilor tradiţionale, reprezentarea producătorilor locali la nivel naţional şi internaţional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Business cu canoe pe râul Someș

Articolul următor

Bugetul județului Alba pentru 2021, mai mare cu 20% decât cel de anul trecut. Transilvania de Apuseni, cel mai important proiect de infrastructură rutieră

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share