Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bosch mărește turația la recrutările din Transilvania

Concernul german Bosch a declanșat o serie de acțiuni de recrutare pentru centrele sale de inginerie și producție din zona Transilvaniei.

Pentru centrul de inginerie de la Cluj-Napoca grupul a pus la bătaie posturile de Software Development sau Hardware & Mechanical Engineering, vizând oameni pasionați de tehnologie, care să contribuie împreună cu compania la viitorul mobilității. Pe de altă parte, aici vor fi primiți studenți din anii II și III la Facultatea de Construcţii de Maşini, Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică sau Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului din Universitatea Tehnică.

Programul Bosch Mechanical Design Summer School le va oferi oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile tehnice și experiența practică în proiectare mecanică 3D și creare de desene 2D, GD&T, FEA ori designul produselor din materiale plastice. Un program de intership va avea loc, în august, la uzina Bosch Automotive Blaj, care se adresează tinerilor care studiază în aria comercială sau cea tehnică.

Anul trecut Bosch a finalizat prima sa clădire de birouri din campusul DaVinci, destinată centrului său de inginerie din Cluj-Napoca, printr-o investiție de 30 de milioane de euro, și are în plan a doua construcție, în același perimetru.

Grupul este prezent în România în Cluj, Blaj, Timișoara, București, cu 8.000 de angajați în unități de producție, cercetare-dezvoltare, servicii de externalizare. Vânzările nete în țara noastră au atins 1,4 miliarde de euro în 2019. La nivel global grupul are 400.000 de angajați, dintre care 30.000 de ingineri software, și vânzări anuale de 77 de miliarde de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Diosig, „capitala” vinului din Bihor

Articolul următor

Castrul roman de la Porolissum, pregătit de invazia turiștilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share