Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liber la lucrările de canalizare din Șimleu pentru Compania de Apă Someș

Compania de Apă Someș (CAS) a recepționat, de la administrația locală, amplasamentul pentru modernizarea rețelei de canalizare a orașului sălăjean.  

“Nu mai vorbim doar de perspectiva lucrărilor de modernizare a rețelei de canalizare, ci de demararea lor. Este una dintre cele mai ample și așteptate lucrări, de ani buni, și va asigura dezvoltarea orașului nostru.

Alături de reprezentanți ai CAS, ai societății constructoare, de proiectant și de dirigintele de șantier, m-am deplasat în teren și am predat amplasamentul lucrării cu obiectivul extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în orasul Șimleu Silvaniei.

Prin urmare, etapa următoare e cea de execuție a lucrărilor, ce va fi demarată imediat de către constructor. M-am preocupat și am primit asigurări ferme din partea constructorului că executarea lucrărilor va avea loc într-un mod profesionist și la timp”, a relatat primarul interimar Radu Lazăr.

Extinderea sistemului de alimentare cu apǎ în zona Şimleu Silvaniei – Bobota şi a celui de canalizare în aglomerarea Sǎrmǎşag va fi derulată de CAS Cluj-Napoca în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020.

Contractul vizează înființarea de noi rețele de apă și canal în 11 localități și are valoarea de 72 de milioane lei, fără taxa pe valoarea adăugată, cu o durată de execuție de 21 luni. Acesta reprezintă contractul cu cea mai mare valoare dintre dintre toate cele adjudecate pentru realizarea de rețele în mediul rural din Sălaj.

În cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din Cluj și Sălaj s-au mai semnat contracte de lucrări pentru zonele Zalău – extinderi, Jibou, Cehu Silvaniei, Șimleu Silvaniei, Vârșolț – Crasna – Ban – Cizer, Hida – Sutoru, Romita – Bogdana, Surduc – Cristolț – Băbeni – Letca – Lozna.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BEI împrumută cu 21 de milioane de euro o universitate clujeană

Articolul următor

Kaufland III Baia Mare, ridicat pe terenul fostei fabrici Maratex

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share