Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clusterul Agro Transilvania, recertificat Gold

Cea mai relevantă asociere din domeniul agroalimentar din România a fost recertificată pentru o perioadă adițională de trei ani cu eticheta de excelență în managementul organizației clusterului Gold Label of the European Cluster Excellence Initiative.

Cu trei ani în urmă Agro Transilvania Cluster (ATC) obținea eticheta de calitate Gold, în urma unui riguros proces de evaluare a 31 de indicatori de calitate, realizat de Secretariatul European pentru Analiza Clusterului, mandatat de către Inițiativa Europeană de Excelență în Clustere pentru a organiza procesul de evaluare și pentru a acorda clusterelor de succes această etichetă.

Constituit în 2013 din inițiativa Consiliului Județean Cluj, ATC, cel mai activ și mai relevant cluster din domeniul agroalimentar din România, a fost recertificat pentru o perioadă adițională de trei ani cu Eticheta de excelență în managementul organizației clusterului.

Această certificare, cea mai înaltă distincție a managementului clusterelor la nivel european, a fost acordată pentru întreaga activitate derulată, pentru impactul pozitiv de lungă durată asupra sectorului agroalimentar din Regiunea Nord-Vest a României, precum și pentru modul de organizare și desfășurare a întregii activități.

“În calitate de inițiator, membru fondator și cofinanțator al ATC, CJ Cluj sprijină constant cercetarea, inovarea, transferul tehnologic și dezvoltarea durabilă a sectorului agroindustrial transilvănean în vederea creșterii competitivității acestei entități, precum și a fiecărui membru în parte, atât pe piața națională, cât şi pe cea internațională”, a precizat administrația județeană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul se va dezvolta în acest an cu 40 milioane €

Articolul următor

Turiștii din Transilvania, așteptați în Delta Dunării. Discuții despre lansarea cursei aeriene Arad-Tulcea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share